feyzal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 300 sayfalık e-book yazarım yararları zararları neden yapılmaması gerek yapılması gerek konusunda shopfiy aff drop fb reklam ne ararsan var ama yapmaya eriniyorum o yüzden sadece bilgi var
Çok bilgelik cahillik getirir 😅 O dediğin bende de var. Her naneyi biliyorum ama yapmıyorum.

Amazon associates sistemini şu an da yavaş yavaş oturttum. Youtube da videolar hazırlayarak ilerliyorum ve artık her gün satış yapmaya başladım ama gel gör ki içerik hazırlarken üşeniyorum. Ne kadar içerik o kadar iyi ama 1 tane video zor çıkartıyorum. 5 tane yapsam çok daha fazla kazanabilirim ama bunu bildiğim halde yapmıyorum 😅

Niche sitem var ve hali hazırda 90 tane makale satın aldım. O makaleleri siteye girmeye üşeniyorum. Girip bir seo + backlink çalışması yapsam çok rahat ayda 4 hane kazanabilirim ama yapmıyorum.

Avustralya'da bir arkadaşımın alışveriş sitesinin seo işini yapıyorum. İşi büyütebilirim. Sonuç olarak cebimden tek kuruş çıkmadan benim avustralya'ya gitmem için ki maliyetimi karşılayacak. Yapabileceğimi bildiğim halde yapmıyorum.

Clickbank ya da tüm affiliate marketing sistemleri üzerinden bir youtube kanalı inşa ederek bir gelir sistemi kurabilirim ama yapmıyorum 😅

Yani demem o ki, en güzel şey tek bir şey bilmek. Bazen diyorum, keşke tek bir şey bilseydim ama en iyi şekilde bilseydim ve o işi yapsaydım. Şimdi hiç birini yapamıyorum.

Azim desen gırla var. Kendim Zonguldak'ta ikamet ediyorum. Her hafta sonu İstanbul'a seslendirme kursuna gidiyorum ve 4 ay boyunca gidip geleceğim. Zonguldak'taki işimle beraber ayda ortalama 12.000 km yol yapacağım. Avustralya amerika arası 15.000 km. Yani oradan yor. Hiç problem değil benim için ama gel gör ki işimi bıraktıracak işleri yapmıyorum 🤣