gencbeyin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

admin paneli için tıklayın
kadi:admin
şifre: admin panel şifresi için konu altına yazınız

yazar paneli için tıklayın
yazar k.adı: murat
şifre: 123

Yeni Eklenen Özellikler
• Tanıtım Yazısı Satışı Eklentisi
• Yabancı Dil Çeviri Hizmeti ( Word dosyası üzerinden otomatik fiyatlandırmalı )
• Ödemeler için fatura kesme - müşteriye fatura yükleme yapılabilir kdv bölümü
• Yazarlık Başvurusu için ücret alabilme (paytr ile)
• Paytr kullanımında, paytr havale özelliği kullanabilme
• Müşterinin her metin için revize isteyebilmesi

Güncelleme geçmişi
--------------------------------------------------------
24.12.2020 | Yazar paneli ve kullanıcı panelinde kolay erişim için yeni bölümler aktif edildi.
12.01.2021 | Editörlük Paketi satış için paket satış bölümü eklendi.
17.01.2021 | PayTR ödeme sistemi, Shopier ile alternatifli kullanılabilecek şekilde sisteme eklendi.
20.01.2021 | İçerik ve editörlük dışında hizmet satışı için paket hizmet satışı bölümü eklendi02.02.2021 | Daha iyi yazar yönetimi, yazar ödeme kayıtları, yazar muasebesi, yazar detayı eklendi
02.02.2021 | siparişi proje bazlı toplu dağıtım, yazı yazı tek tek dağıtım, yazar değişimi, görevi geri alma, farklı yazara anlık verme, anlık verilen görev ile anlık bakiye değişimi ekledi.
02.02.2021 | yazar profili, ödeme bilgisi yönetimi eklendi.
02.02.2021 | sipariş ve form durumlarında site sahibinin mail ile anlık bildirimi eklendi.
03.02.2021 | yazarın yüklediği içeriği yönetici olarak online editör onayı özelliği eklendi.
03.02.2021 | Yazardan not ile revize isteyebilme, yazardan görevi alıp başkasına atayabilme özelliği eklendi.
03.02.2021 | editörler panelden doc ve docx dosyaları online görüntüleyip, içeriği onaylayabilme eklendi.
23.03.2021 | Hazır makale satış bölümüne tire (-) ile kamufle ön izleme özelliği eklendi.
11.06.2021 | Shipy - Kredi Kartı ödeme API entegrasyonu sağlandı.
20.08.2021 | PayHesap - Kredi Kartı ödeme - Api entegrasyonu sağlandı.
Sistem için teknik destek süresi 7gün ile sınırlıdır.
Admin panel şifresi alabilir miyim?