beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
utanç verici bir konu utanç verici yorumlar utanç verici destekler.
problem din değil gözüktüğü kadarı ile problem islam. problem ilgi konunun islam olması. bu ülkede islam üzerinden misyonerlik yapamazsın zira bu ülke zaten müslüman vatandaşların ağırlıkla oluşturduğu temelleri islam üzerine kurulmuş bir ülke. aksini iddia eden arkadaşlarım 10.yıl marşından istiklal marşına kadar hiç bilmediği o dizelere bi göz atabilir.

dini pazarlayan kimseyi desteklemiyorum bu konuda şikayet olan açılan konuları yazılan mesajları desteklemiyorum. ancak bu konudaki bazı tiksindirici yorumlara da kayıtsız kalamıyorum. forumdaki tek problem islami konuların açılması ve ayetlerin paylaşılması sanki.

bu ülkenin kurtuluşuna vesile olan inanç hangi din acaba ? bu ülke için 1 dilim ekmek ile savaşan size bize bu toprakları bırakan hangi dine sığınmıştır hangi dinin mensubudur ? hangi yahudi size bu toprakları bırakmıştır hangi hristiyan bu günlere gelmenize destek olmuştur.
bir de çok normalmiş gibi üste çıkmalar savaşmalar kendini haklı görmeler. yazacağım yazacağım olmayacak. olaya bak hangi ülkede arkadaşlar neyi sindirmeye çalışıyorlar. açılan ayetler farklı dinlerden olsa hi sorun olmayacak problem misyonerlikmiş =) misyonerler zaten içinizden geçmiş sadece farklı din de mensup kalmışsınız haberiniz yok. Allah siz gibi zihniyetlere zerre fırsat vermesin edecek başka duam yok.
Büyük dedim kurtuluş savaşı gazisi, dedemin amcası sarıkamışta vefat etti, amcam kıbrıs gazisi, ortanca abim güney doğuda gazi oldu, Hayırdır ? Hiç birimizde müslüman değiliz, sorun nedir ?