Ferman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yine başlanmış o bunun adamı şu bunun adamı denmeye. Arkadaşlar 3 yıla yakın yönetimde bulundum ister inanın ister inanmayın kurallar dışında bi hareket eden yetkilinin emin olun üyeden daha fazla canı yanar. Burası öyle sandığınız gibi yönetilmiyor zaten dediğiniz gibi durumlar olsa emin olun R10 bugünün R10'u olup dünyada lider olmazdı. Böyle konular açmak ya da fırsat bu fırsat deyip hurra yönetime yürümek yerine keşke bir Genel Moderatör'e ardından da gerekirse Admin'e ulaşsanız.
ntka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu biraz garip olmuş.
Forumdan kovulan adam nasıl gelsin
İşte oluyor arada böyle şeyler.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ticaret yaparım herkesin de parasın öderim . adam adam demiş ki dikkat edin paramı alamadım 😁 😁 ve bu adam forumdan da kovulmuş ama benim trade hala duruyor. bir de diyorlar ki tradenin silinmesi için o adam gelecek ve diyecek ki tradesini kaldırın )
ntka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakin olun lütfen.
Burada bazı kurallar geçersizdir.
Burayı özel şirket gibi düşünün ki öyle zaten adamına göre muamele yapılıyor bazı konular da buna alışmanız gerekiyor fazla takmayın kafaya böyle şeyleri -trade hayatınızdan bir şey götürmez merak etmeyin.
Bir iş yaparken geçmişine mesajlarına bakmanız yeterli bir üyenin bir hata yaptı diye idam etmek gerekmiyor kimseyi.
Kendi adıma -trade veya + trade nin bir önemi yok benim için.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok be bende yaşadım bunu . hatta eleman beni aradı dedi ki tradeyi şimdi sildireceğim dedi ve sildirdi. yani adamına göre muamele var burda 😁
Hocalarim ben konuyu niye ayrımcılık gösteriliyor veya bu üyeye özel muamele yapılıyor diye açmadım. Lütfen polomige girebilecek şeyler yazmayalım. Daha öncede aynı sorunu yaşadım özel mesaj ile bir yere varilmadigindan dolayı konu açma gereği duydum. Kişiye verdiğim haklı ticaret puanımin nasıl bu kadar hızlı bir şekilde ve neden silindiğini öğrenmek istiyorum sadece.