umay3707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam fal nasıl bakılır kelimesinde ilk 3 site 3 ay da çok rahat geçilir . Ortalama 100 makale ile rahat rahat geçersiniz iç linkleme iyi yapılması lazım ama. Aşağıda konular mevcut biraz da google kurcalarsanız işinizi çözersiniz. Tavsiyem semantik seoyu biraz araştırın.
Semrush’dan baktım şimdi haklısınız hocam, düşük rekabetten başlayıp iç linkleme ile ana kelimeyi desteklersem iş tutturabilirim.

Teşekkür ederim valla gerçekten hepinizin sayesinde tekrar motive oldum.

Cetain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam böyle düşünme sebebiniz ne ki? Webtekno'da çalışırken, koskoca otoriter Webtekno'da bile yazılarda sıralamayı sabit tutmak için 2-3 ayda bir güncelliyorduk. Çünkü hitabı genele. Ama diğer hocamın da bahsettiği gibi, fal üzerine kaliteli 30-40 makale girip seo ve okuyucu odaklı çalışmalar yapsanız, sıralamaya kazık çakarsınız. Genel bloglar asla tutunamaz, en büyüğü bile olsa. Karşısına bir niche site gelirse, direkt sıralamasını kaybeder. Niche'i yanlış anlamışsınız bence, hayatın bile niche olması gerek. Birden çok şey hakkında fikir sahibi olacaginiza, bir işte uzman olun. 🙏
Bilmiyorum sanırım yanlış anlamışım. Bana kalsa “edit.com”u alıp sadece ona yoğunlaşmak niche olur. (bu arada bu domaini aldım beğenmediyseniz en kötü paravan yaparım :d) Hadi şanslıyım bunda aratmalar biraz daha iyi ama başka kelimelerde bu kadar varyasyon göremiyordum. 1-2k’lık makale yazsam konu biter 10 makale bile çıkaramazdım. E böyle de 50-100 tane site açmak gerekir diye pek yönelmiyordum (: Hazır fal konusunu bulmuşken en iyisi ben ondan yürüyeyim.