Siz her yıl farklı bir muhalefet bakış açınız var bu yıl enflasyon geçen yıl pandemi üzerinden aşı ondan önceki sene togg fabrika ondan önceki sene cumhurbaşkanının ayakkabıları ondan öncesi sarayı kütüphane yapma ( halbuki yanında avrupanın en büyük kütüphanelerinden bir tanesi var ) 20 yıldır aynı muhalefet burada kim aciz durumda acaba çok merak ediyorum aynen 10 yaşındaki çocuğun cebine para verip konuşturdukları konuyu sen söyledin diye bilgi birikimin oluyor öyle mi

Güldük ...
Aşırı derecede saçmalıyorsunuz şu an tüm Dünya'da enflasyon verileri yüksek deniliyor en yakın rakibimiz ile aramızda astronomik fark var bu mu yani krizi global ama ya sadece bizde değili savunduğunuz argüman. Ya da bu covid bir tek bize mi vurdu da resmen yerle bir oldu ekonomi.. TOGG konusunda düşüncelerimi daha önce defalarca kez söyledim. Evet güzel hamle ancak tamamen tribünlere oynama üzerine yapılan bir proje umarım bu konuda haksız çıkan ben olurum çünkü cidden önemli bir konu. Sarayı kütüphane yapma konusunda bu kadar bilgisizce bir cümle kuracağınızı düşünmüyorum ama yine de yazayım. Bu konuyu iktidar olduğumuz zaman yapacağız dediler hangi devlet kurum binasında muhalefet iken bina ile ilgili karar verme yetkisi var da bunda olacak. Muhalefet sürecinde en fazla sonuna kadar katıldığım israf konusunda eleştiri yapar ya da meclise araştırılması için teklifte bulunur ama bunun mümkün olmadığını hepimiz biliyoruz. Siz de haklısınız tabi 20 yıldır ülkenin içinden iktidar değil muhalefet geçti ya o yüzde 20 yıldır muhalefet bir şey yapmadı diye konuşuyoruz. İşte asıl mesele de bu söyleyecek sözünüz verecek cevabınız olmadığı zaman hemen cebine para verilip konuşturulan diyorsunuz. İsraf var ekonomi kötü diyoruz zaten para verip insanları böyle konuşturuyorsunuz vs vs.
İstediğiniz kadar gülebilirsiniz öncelikle şunu idrak edin. Devlet ve hükümet ayrı şeylerdir. Bu ülkeye gelen zarar a partili b partili diye ayrım yapmayacak aynı gemideyiz bu kadar körü körüne bağlanmak yerine biraz araştırıp düşünün zaten bu iki şeyi yaparsanız bir çok şeyin sizde farkına varacaksınız. Umarım iktidar değiştiği zaman siz de hemen çark edenlerden olmazsınız.