ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olaya o kadar yanlış açıdan bakıyorsunuz ki bireysel olarak yapılan çalışmalar ile düzelme ihtimalimiz artık yok. Onu da geçtim böyle gitmeye devam ederse korkuyorum ki ekonomik düzenlemeler ile de kurtulamayacak bir hale geleceğiz. İki mesajınızda da işinizi düzgün yapın üretin falan demişsiniz de siz ürettiniz işinizi düzgün yaptınız ama ben hayat pahalılığı, kira, şirket giderleri vs derken cebimde para kalmadı ise sizden nasıl hizmet alacağım? Sosyal medya ile ilgili de 1 ise 10 demişsiniz de aksine tam tersi özellikle son çıkan sosyal medya yasasından dolayı insanlar yazmaya,çizmeye korkar oldu. Yani sosyal medyada şu an olduğumuzdan çok daha iyi görünüyoruz.

Çok merak ettim 20 senedir bunlar var. Hangi ara denediniz de çözüm olmayacağını biliyorsunuz. Eskiden bir Kılıçdaroğlu SGK'yı batırdı geyiği vardı şimdi ki hükümet koskoca Türkiye Cumhuriyeti'ni batırdı ama ısrarla bunu görmek istemiyorsunuz. İnsanlar bırakın keyfi harcamayı temel ihtiyaçlarını karşılayamaz durumda. 1 sene önce 400 bine bulduğum araba şu an 1 milyon. Ayağımı yerden kessin diye 3 ay önce 110 bine bir araba baktım şu an 250 bin. Araba 2008 model bu arada yanlış anlamayın yeni falan değil. Güzel olan her şeye düşman bir sistemin içerisindeyiz. Bundan max 4 5 sene önce yurtdışından ruhsat dahil tüm vergileri ile 300 400 bin arasında Tesla Model S alınabiliyordu az önce instagramda bir haber gördüm. Yeni gelecek olan Tesla Model S'lerin fiyatının 9 10 milyon olması bekleniyor diye. Ama biz neyi konuşuyoruz Kılıçdaroğlu SGK'yı batırdı.

Ağzınıza sağlık hocam konuyu bilen bilmeyen herkes ooo dolar kazanıyor parayı vurdu falan diyor ama işin aslını bilen yok. Lojistik sektöründeyim haliyle ihracat ve ithalat yapan binlerce firma ile sürekli kontak halindeyim. Şu an ihracat araç çıkışı yok denecek kadar az haliyle ithalat arabası bulamıyoruz. Deli gibi ihracat yapan yüzlerce firma baktı bırak kar etmeyi zarar ediyor ihracat çıkışlarını askıya aldı. Burada bir çok detay var. Onları bilmeden ooo ne kazanıyorlar algısı var maalesef.
aynen gılıçdaroğlu gelecek ekonomi şahlanacak....