200 bin aboneli çocuk kanalım var, normal kanala göre karşılaştrıdığımız için az kazandırıyor diyoruz yoksa kazandırmaz değil.
şarkı klibine türkçe kelime koymasan en olacak sonuçta türkçe şarkı,yani konsepte göre değişir dil açıklama ve etiket olayı
Benim bu 4.cü kanal bu mesaj burda kalsın silinmezse 3 - 4 ay sonra tekrar birbirimizi hatırlamış oluruz bi selam veririz. Aslında anlatmak istediğim çok açık ve net,
Yapılması gereken Tr ye içerik üretmeyin yapmayın arkadaşım full norveç hindıstan mexico usa tamil gibi yerlerden gelen gelirler daha yüksek ve bunu az çok sende biliyorsundur hatta ben böyle bir konu zamanında burda açtım sırf pastadan kimse pay alamasın diye benim konuma çoğu kişi alt yazı olayı yalan arkadaşlar muhabbeti bile yapmıştı başlık açıklama için kısa ve net ben ne görüyorsam ne kazandırıyorsa bana açık ve net söylüyorum Türkiye kanalınız varsa direkt Diğer ülkelere çevirin daha sonra şarkı ve tekerleme olaylarını 5$ a verr.. de hazırlayan çok sayıda insan var ordan hazırlatın saplayın geçin Şunuda özellikle belirteyim çoğu kanal açanlar kategori yi eğitim olarak veriyor dans videoları vs olanlar en büyük tüyo burda Kategori Ya müzik olacak yada pratik bilgi onun dışında kim ne akıl verirse versin inanmayın eyyyy cemaati müslimin

zaman kaybı yaşamayın