"Yazılım Sanayicileri Derneği (YASAD) Başkanı Gönül Kamalı, sektöre ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Kamalı'ya göre Türkiye, 2021'de 30 bin yazılımcıyı yurt dışına kaptırdı. Üstelik bu sayının 100 bine yükselme olasılığı da mevcut."
Düşünceleriniz nedir ?
Benim düşüncem : Almanya'ya gidenler ülkemizden istifade ve tasarruf etmek için gösterdikleri çabanın ve sarf ettikleri eforun bunlar da yetmeyip üstüne bir de bir kimlik edinmek zorunda kalmaları ve dahi bu kimliğin Türklükle uzaktan yakından zerre ilgisinin olmaması ?
Bu gençler ülkemize kıyasla Almanya'da zerre efor ve çaba sarf etmeksizin hem de illa Alman olmaksızın kimlik de üstüne ilave etmeksizin .. ülkemizde amaçladıkları standart refahın ve hayatın katlarca fazlasını Almanya'da elde edecektir .
Acı da bir gerçek bu kimlik Almanya'ya gitsen de adaptasyon sürecinde peşini bırakmamaktadır ve dahası sonra da yapışmaktadır ve peşini bırakmamaktadır .
BKZ Almanya'daki Türk diasporası gerçeği ?
Ben bile düşünüyorum şirket açıp gayrimenkul alıp oturum + çalışma almayı ?
Bir arkadaşımızın düşüncesi :
Bir kardeşimiz burada ne güzel cevabını vermiş !
Allah bizi neden sınar ? sorusuna cevap olarak !
Merhaba hocam r10 video desteklemediği için tiktokda paylaşılan zakir naik hocamız Allah ondan razı olsun ALLAH'IN bizi neden sinadigini gayet iyi açıklamış
https://vm.tiktok.com/ZMFQYrJG3/
Ben cinleri ve insanları sadece bana ibadet etsinler diye yarattım (zariyat) 56
Paylaşımlarım sadece bilgi sahibi olmak isteyen ve aklında şüphesi kalmasını istemediğim insanlar için yapıyorum lütfen konuyu bir tartışmaya dönüsturmeyelim teşekkürler💜☺️