Tabut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef bende 20 lik dişten müzdariptim özel çene cerrahına gittim orada hallettirdim. Dişte devlette hiç bir zaman yer bulamadım bulmakta imkansız gibi.
Tabut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam balıkesirdeyim ben burda bile randevu yok yani, konuyu görünce öyle bir yazayım dedim aynı dertten muzdariptimde. Gerçekten geçmiş olsun özele gidin biraz maaliyetli oluyor ama yapacak birşey yok. Çünkü 1 yıl daha randevu bulamayabilirsin.
Anladım hocam çok teşekkürler.
Webekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hastane randevu saatleri saat 16:00 ve 24:00 dır. Özellikle 16bda denemenizi öneririm. Onun dışında İstanbul yeniyüzyıl üniversitesi diş hekimliği fakültesi ile telefonda görüşüp fark ücretini öğrenebilirsiniz.
Evet her saat başını denedim ama randevu hiç açılmıyor bile. Yeniyüzyıl üniversitesini yarın arayıp görüşeyim umarım çene bölümüne de bakıyorlardır. Bir çok diş hekimi çeneyi anlamıyor çene hastalığını bile teşhis edemiyor. Teşekkür ederim hocam.
Lebrama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende 2-3 ay cildiye için randevu aradım bulamadım sonunda özele gittim
Cildiye, göz, ağız. Bu bölümlere randevu hiç yok. Bakalım alternatif bulamazsam mecbur özele gideceğim.
batuhan_polat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devletten özellikle çene cerrahisi için randevu almaya çalışacağınıza gidin İstanbul'dan Diyarbakır'da ki özel diş doktoruna gidin daha az yorulursunuz.
Aynı zamanda fiyat olarak daha mı düşük olur hocam. Var mı sizin bildiğiniz bilgili bir doktor, özellikle Diyarbakır olmasının bir sebebi var mı?