Selamlar herkese,
x e-ticaret firmasının 3 senedir deposunda çalışmaktayım.
Dün akşam saatlerinde (zorunlu mesai) mesaiye kaldım. Ailemden bir kişinin rahatsız olması sebebiyle telefonum çaldı ve görüşmem gerekiyordu.
(İş yerinde belirli alanlarda konuşmamız gerekiyor) fakat ben durum aciliyetinden kaynaklı en müsait yere geçip telefonu açtım.
bir dakika sonra ekip lideri görür görmez ''napıyorsun orda'' ''kapat telefonu'' ''konuşma alanına git!'' diyerek telefonla konuşurken bu şekilde saygısızlıkta bulundu.
telefonum açık olduğu için o an '' anlayamadım '' dedim ve üzerine telefonu kapat gibi konuşmaya devam etti..
biraz uzak olduğu için yanına gidip yaptığınız saygısızlık telefonum açık ve bu şekilde uyarı yapmanız yanlış diye söyledim.
bana '' ben ne bileyim sevgilinle konuşup konuşmadığını '' dedi.
kendisine sevgilimlede konuşabilirim durum aciliyeti mevcutsa tabiki konuşmam gerekiyor diye devam ettim.
bu şekilde tekrar yaklaşırsanız farklı tepki vereceğimi (yasal süreç) beyan ettim.
delikanlıysan yaparsın gibi söylenmeye devam etti. tabi ardından şikayet edip ''üzerime yürüdü , elini kaldırdı'' demiş.
Şuan aralarından samimi olduğum ve sevdiğim bir ekip lideri bana seni çıkarmaya çalışıyorlar '' kamera görüntülerini inceliyorlar '' dedi.
Kendisinin üzerine yürümedim. Uzakta olduğu için yanına gittim.
Temas,hakaret,vurma kırma gibi şeyler olmadı.
Ve şuan bu konuda ne yapılabilir merakla bekliyorum. Yorumlarınız benim için değerli ve çok önemli.
iyi forumlar dilerim.