Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam o nasıl olacak? mesela sisteme girdim sahibindende bi araç beğendim atıyorum 200bin tl. Ama bana bu eminoto sırası gelene kadar adam arabayı başkasına satabilir kaza yapabilir vs vs olabilir.
bu iş nasıl oluyor?

evet sıran gelene kadar araç satılır vs vs. güzel bir sistem ama beğendiğin aracı kaçırma durumu da çok.
zamanı, satıcıyı ve eminevimi iyi ayarlaman gerek.
benim zamanımda daha zordu, alışta ufak sıkıntılar yaşadım ama eminevim bunları düzeltmiş. artık daha pratik.
bir de bazı insanlar eminevim kelimesini duyunca bilmiyorsa eğer satışta korkabiliyor. sistemi bilen bir satıcı bulmanız da gerekebiliyor. bende öyle oldu. suzuki beğendim ama satıcı eminevim bilmem ben dedi anlaşmadı benle. daha sonra başka bi araç buldum eminevim sistemini bilen birinden ama bu bekleyiş gittikçe zarara sokmuştu beni. şu otomobil fiyatlarının çıldırdığı haftada 10k koyduğu zamana denk gelmiştim ve her olmayan anlaşmam bana 10kya bedel olacaktı. aceleden pek seçemeden bi araç almak durumunda kaldım. şu an piyasa daha stabil ama mesela şimdi başlasanız ve alma sırası 1 sene olsa 1 seneye nasibinize ne çıkar bilemiyorum :