arkadaşlar merhaba. neon led tabela işi yapmaktayım. çalştığımız kurumsal firmaların yoğun işlerinden dolayı internet ortamına açılıp dallanıp budaklanma fırsatımız pek olmadı. domainimiz hazır, yüzde 99 wordpress site açmayı planlıyorum. yalnız benim bilgim en fazla siteyi açıp ufak tefek düzenlemeye yetecek, yönetecek kadar daha fazlası yok. ben bunu kurarım ama bu şekilde kalsın istemiyorum. yurtdışı menşeili customneon.com sitesindeki sitemi wordpress sitemize entegre edebilecek,yazabilecek arkadaşlardan fiyat ortalaması alabilirsem çok memnun olurum aklımızda herhangi bir bütçe yok fiyat hakkında fikrimiz olması açısından konuyu açtım.

sistemi basitçe anlatıcak olursak;

siteye girişte slider bölümünde 'kendi tabelanı tasarla' / 'hazır satın al' / 'kendi görüntü yükle' diye 3 ana başlık olucak.
kendi tabelanı tasarla bölümü buradaki gibi her türlü özelliği girebileceğimiz bir bölüm olacak. birebir aynı sistemin türkçe versiyonunu iş yapımı sürecine başlamadan detaylı bir şekilde yine konuşulur.

hazır satın al bölümü buradaki gibiolacak

kendi görüntünü yükle bölümüde aşağı yukarı buradaki gibi olacak

dediğim gibi fiyat araştırması yapmak istediğimiz içinkonu açıldı. verilecek fiyatlara göre işi başlatıcaz veya ileri tarihlerde yapıcaz ama sistem mutlaka bu şekilde ve stabil çalışan bi sistem olması gerekiyor