Merhaba,
Uzun zamandır web sitesi yapmıyorum epey uzak kalmışım ve iyi olduğunu düşündüğüm bir adet sağlık sitesi domaini kaydettim, hostunu açtım. Wordpress kurmayı biliyorum sql ve ftp dosyaları ama sonrası yok gibi bir şey, en azından all in one seo mu yoast seo mu daha iyidir ve ayarları nasıl yapılır kısmını bilmiyorum ve henüz herhangi bir tema da seçmedim. Bu işi yapan birkaç kişinin konusuna baktım fakat ya teklif al, fiyat sor gibi şeyler yazmışlar, ya e-commerce vs. gibi ücretli şeyleri de ekleyip fiyat yüksek boyutlara gelmiş yani tam olarak bir fikir edinemedim. 2-3 soru soracağım ayrıca bu işi üstlenecek arkadaşa, hani ne zamanda bir makale ekleyeyim kaç kelime olsun gibi, ayarları bitti ve şimdi makale eklemeye başlayabilirsin aşamasına kadar gelmek istiyorum. Kurulumu yani sql ve ftp olayını isterse ben hallederim sıkıntı yok, temel olarak istediğim seo eklentisi ve artık olmazsa olmaz birkaç eklenti ayarı gibi şeyler. Fiyat teklifinizi lütfen dm olarak iletiniz, şimdilik 1 adet sağlık sitesi fikrim var ama birkaç arkadaş ile birlikte adedi yavaş yavaş arttırmayı planlıyoruz. Teklif bekliyorum, teşekkürler.
tek tıkla otomatik kurulum asla yapmayın. Güvenlik açıklarına yol açmadan manuel yalın bir kurulum yapın. Pm atıldı.