Globalciuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paran gitmiş yeni kapılar ara bir kapı kapanır bin kapı açılır sabret dua et giden her zaman geri gelebilir

Ekstra tecrübende var şuan para azken dikkatli davranırsın inşaAllah kısa sürede daha fazla kazanırsın

Ek not

(Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla)

"...Ne elinizden gidene, nede başınıza gelene üzülmeyin…"

(Al-i İmran, 153)

Kısaca elinden gidene sakın üzülme.
Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Kesinlikle katılıyorum allah büyüktür çabalamaya devam

hasan52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam en azından denemişsin içinde kalmamış ,her işde bir hayır vardır bu kaybettiğin parayı kazananda sensin neden tekrar kazanamayasın bol şans
Beni rahatlatan tek yanı bu yapmadım pişmanlığını taşımamak harika bir şey, umarım hocam teşekkürler

zg1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla hocam ben de freelancer olarak uygulama, reklam, site karışık şeyler yapıyorum. Her yükseliş kısa sürüyor. Şöyle hissediyorum. Acaba tek başına rekabet etsem de rakiplerim büyük şirketler hiç kaybeder mi? Ya da ne kadar kendi işimi yaptığımı düşünsem de hep büyük şirketlerin bir parçası olacağım için onların insafına mı kaldım. Kapitalist sistem insan duygularını sadece televizyon önünde önemser hocam. Ben de şu an bütün uygulamalarımın reklam gelirleri askıya alındığından batmış durumdayım. Daha önce de yaşadım. Fakat tek motivasyon kaynağım çabalamaktan başka çaremin olmaması. Muhtemelen artık bir şirkette çalışıp freelancer işlerini 2. plana iteceğim.
Piyasa şartları ve ekonomi maalesef insanı buna zorluyor hocam teşekkür ederim yorumunuz için bol şans ve başarılar hayatınızda