Şimdi sorum şu. Bu kişilere ait bilgileri bu şekilde paylaşılması güvenli ve yasal değil, listedeki herhangi bir numara ile iletişime gereçerek bilgileriniz şurada diye uyarı yapmam gerekir mi? Başım ağrır mı böyle birşeyden?
Uyarı yaparsan başın ağırır hocam. Dertsiz başına dert açma olur. Zaten kimlik bilgilerimiz ortada herkes kendi güvenliğini sağlamak zorunda.
Uyarı yapsan karşı taraf seni suçlayıp suç duyurusu yapsa ne olacak? uğraşacaksın iyi niyetinden..
iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum burada bunları satacağınızı hatta müşteri aradığınızı düşünüyorum ve doğal olarak rapor ediyorum böyle bir konuyu 5 yaşındaki çocuk açmaz yok harfe basmışsınız yok bilmem ne yapmışsınız sorun büyük
Eğer aklımdan öyle birşey geçtiyse bir adım atmak nasip olmasın. Çok büyük bir iftirada bulunuyorsunuz Allah'a havale ediyorum sizi. Sadece birşey yapmalıyım diye soru soruyorum, sanırım siz bu tür işler yaptığınız için aklınıza direk böyle birşey geldi. Konumu terkedin sizin gibi bir insanın konumda olmasını istemiyorum engelleme listemdesiniz.