karikaturname adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğası gereği dini inançlar kendisi dışındaki herkesi yanlış sayar ve onların yanlışını düzeltme iddiasıyla da propoganda yapar. Her din/inanç kendisi dışındaki herkesi ötekileştirir, düşman görür.
Kim diyor dinler diğerlerini düşman olarak görüyor diye ? Neden genelleme yapıyorsunuz .Kafanızdan birşeyler uydurmayın. İslam dini hoşgörü dinidir örnek.Birilerinin kötü lanse etmesi bütün müslümanları kötü yapmaz.Örnek misal Dinsizsen dinsizsin beni bağlamaz (inanclımısınız bilmem ) ama benim dinime de dil uzatamazsınız.Önce yazdıklarınızı dikkatli okuyun.
Sorunuza gelecek olursak tartışmaya yol açacak konular yasak ve mesela akşam ben birini report ettim kaldırıldı.
Yönetim gerek görürse zaten kaldırıyor konuları report etmeniz yeterli ama böyle yok dinler diğerlerini düşman olarak görüyor derseniz olmaz.Onların yaptığı nasıl yanlışsa sizin de bu yazdıklarınız yanlış.İnanclı insanların dinini bu şekilde kötüleyemezsiniz.
O kişinin açtığı konularda tartışmaya yol açacak konular .
Onları da report edeceğim şimdi ama sizden de ricam lütfen inananların dinine böyle laflar yapmayını düşman görüyorlar falan diye.