alit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıklamanız için teşekkür ederim. Sektörü bilmediğim için sordum yanlış anlaşılmasın kesinlikle. Şimdi araştırdım haklısınız bayilikler ile oluşuyormuş yani arkadaşımızın sattığı hizmetlerin kendisi mi sağlayıcısı yoksa kendisi de mi başka bir yerden API sistemi ile hizmetleri alıyor? Satıcı kişiye soruyorum; birkaç detaylı görsel eklerseniz incelemek isteriz sadece 1 resim ile 250bin TL kimsenin ödeyeceğini sanmam bende dahil, anlaşma yapıldıktan sonra gerekli bilgileri bizimle paylaşırsınız bize uygun olmadığı taktirde sorun çıkacaktır siz taraflı eminim.
sanırım sektöre yeni girmeyi planlıyorsunuz. Attığım ekran sıradan basit bir ekran değildir net olarak kazançları gösteren bir ekrandır. 5 adet sitem var bunlardan 4 adet sadece bayilik veren sitedir.
Gerek kendi servislerim gerekse sağlayıcısı olduğum servisler mevcuttur. Zaten açıklamada da yazdığım gibi hocam ciddi manada ilgilenen birisi olursa beni arayabilir. Oturur konuşuruz bir çay kahve içeriz o sırada da bizzat neyi görmek istiyorsa yüz yüze geldiğimizde gösteririz o konuda bir sorunumuz yok.