Din, ırk, inanç, siyaset, algı operasyonu, provokasyon amaçlı açılan tüm konu ve mesajlar yasaktır.
Merhabalar, değerli moderator arkadaşlara küçük bir sorum olacak. Yukarıda bulunan kural hangi konuları kapsamaktadır? Merakımdan soruyorum.
Eğer bir forum kuralını çiğnemediysem din ve herhangi bir inanç ile ilgili bir durum bulunmayan; felsefi soru içeren ve beyin fırtınası yapmamıza yardımcı olacak konum neden silindi diye sormak istiyorum. Haftalardır açılan ve tiktok linki atılıp insanları birbirine düşüren konular silinmedi de neden benim hedef göstermeyen konum silindi? Forumda adam misyonerlik faaliyeti yapıyor, beni eleştirin dini değil diyor. Gelen geçene laf atıyor dinsizsin sen diye. Bizim birkaç soru içeren konumuz siliniyor. Bu ilk değil ki? Daha önce Atatürk'ün 100 yıl önce kaldırdığı tarikatcıların insanları istismar etmesi ile ilgili konu açmıştık, o da silindi. Coşkun hocam bu konuyu okuyorsan rica ederim müdahele et. Objektif birisi olduğunu düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler...