Çöp paket. Vermiyorlar kredi bir sürü belge topla götür 2 ay bankada kalacak banka onaylayacak yok ipotek yok 2 kefil 1 memur şart. Böyle rezillik olmaz zaten onları alıp normalde bankaya gitsem şak diye krediyi de veriyor.
Merhaba,
Şu destek paketleri ile ilgili olarak bence tamamen gösteriş yapmak için üretilmiş bi türlü gerçekleşmiyor.
- 150 bin lira kredi için 1.5 milyon değerindeki evi ipotek ediyorum
- Ticaret yapıyoruz memur kefili istiyor
- 1 ay geçti halen daha ses yok geçen gün aradım bankanın evi değerlemesini bekliyorum dedi 300 bin liraya ev mi var en kötü evi ipotek yapmak istesen yarım milyon kredi çıkar

Geçen gün halkbankasına gittim destek paketinden yararlanalım bari diye vermemek için bin takla attılar en son da dediler ki bilmem ne destek paketi var onda da işletmenin giderlerini borçlarını beyan ediyorsun ona göre kredi limiti ayarlanıyor felan dedi
Kısacası sorsak milyarlarca kredi dağıtıyorlar sözde ama tamamen sözde çünkü bir türlü alamıyorsun
1 ay ı geçti ses seda yok aynı şekilde ben ümidi kestim 😇
Aynısı bende de var. Gittim başvurdum bir ay oldu hala ses Seda yok. Bekliyoruz.
Benim gibi önceden kredi kullananlar (100k+25k) için tekrar ipotek vs gibi şeyler gerekmiyor. Ben süreci esnaf odası üzerinden gerçekleştiriyorum. 500k için başvurdum 2 ay içinde anca sıra gelir yoğunluk var dediler.
Hepinize geçmiş olsun hocam.