TR'de şuan hiç bir bayide sıfır araba yok olanları da kendi adamları topladı yılbaşından sonra fiyatları arttırınca herkes zamlı alır.
bayiye gidiyorsun bu paket varmı diyorsun o yok orta paket var ama aksesuarlı var diyor o yüzden liste fiyatının 45 bin lira yukarısını istiyor
bizim milletimiz gerçekten fırsatçı allah bizi bu duruma düşürenlerin hepsinin belasını versin.
2017 de 133 bin liraya a3 alıyordum şimdi 133 bin liraya en kötü araba bile alamıyorum.
ne için yaşadığımızı bilemedim artık.
3 lü tıraş bıçağı bir tane köpek maması 2 tane sigara bir tane meyve suyu aldım bugün 247 lira tuttu hani nerde yemek nerde meyve.
ilk fırsatta gidicem yurtdışına artık bu ülkede bence ne alıyorsan al altın al borsa da birşeyler al ne bileyim al birşeyler nakitte durma.
hiç sormayın hocam. Eşim ve ben çalışıyoruz. Ayrıca ek iş yapıyorum ders veriyorum. Aylık eve 30k para giriyor en baz model araba alamıyorum düşünün. Alamama sebebim araba bulamamak ve krediye ulaşamamak.
Yakın çevre illerdeki bayilerden de sorgulayın hocam, geçen cuma günü sıfır araç aldım dacia stepway Bursa'da.
Tabi ben Ekim ayında ödedim tüm tutarı, kasım ayında araç bayiye geldi bekledim haliyle.
ekimde matrah indirimi öncesinde ödediyseniz pahalıya aldınız sanırım değil mi?
Yüksek model araba bulabilirsin bayilerde var
yüksek arabayı nasıl alalım hocam 400k tl araba alacağım 250k kredi kullanacağım.