Feri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banka ve aracı kurumlardan.

Şişe ve SASA kıyaslanır mı hocam. Şişe öyle uçak gibi giden, birden düşen spek hisseler gibi değil. THYAO, PGSUS, SISE, YKBNK, SISE vs. gibi hisseler çok ekstra durumlar olmadıkça öyle inanılmaz yükselmeler alçalmalar yapmaz. Al, sat, tut şeklinde yatırım tavsiye vermiyorum kimseye ama, durum böyle.
Kıyaslamadan ziyada demek istediğim ikisi de uzun zamandır yükselişteydi SASA düşmeye başladı aynı şeyi ŞİŞE'de de görür müyüz diye sormuştum
flednatus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun vadede güzel yerlere geleceğini düşünüyorum, yavaş yavaş çıkıyor ve doldura doldura gidiyor. Ayrıca TOGG'un camını ürettiği söyleniyor. Yatırım tavsiyesi değildir
TOGG'un camını ürettiği söylentileri var eğer ki doğruysa mart ayı gibi yükseliş temel analiz açısından beklenebilir diye düşünüyorum. Bunun için de o zamanı düşünerek dipten alınabilir gibi gözüküyor . Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.