VipHouseMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar konuyu fazla uzatmadan girmek istiyorum şöyle bi mesele var kız arkadaşım ile yaklaşık 3 senedir beraberiz kız arkadaşım evlenme konusunda o kadar çok ısrarcı ki elinde olsa hemen şimdi evlenmek istiyor ama laf anlatamıyorum ne yazıkki maddi durumum olmadığını söylüyorum para biriktirmem gerek diyorum kredi çekeriz diyip geçiştiriyor kendiside çalışıyor ben ödiycem çekip krediyi diyor, ama çocuk oyuncağı geliyor bütün bu olaylar ona. ben henüz hazır değilim evlenmek için ama kendisi beni hiç düşünmüyor konu evliliğe gelince ister istemez kalbini kırıyorum her seferinde kendimi kötü hissediyorum keşke durumum olsaydı da hayat arkadaşım yapsaydım hemen diye ama elimde değil. Varmı tavsiyeleriniz şöyle yap şöyle ilerle dediğiniz bunaldım iyice bu konudan
Hocam sonunu düşünen kahraman olmaz borçları düşünmeyin bakın suriyelilere adamlar üllerini bırakıp geldiler kalacak yerleri paraları yok ama evlenip çoluk çocuk sahibi oluyorlar üstelik kredi çekip öderim diyor belliki cidden evlenmek istiyor yanlış anlaşılma olmasın ama siz evlenmezseniz o başkasıyla evlenbilir

Sergion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öneri yapamam ben de aynı durumdayım ama sizin gibi ben de öneri alabilirim. Bendeki daha beter. Kız doğu kızı. Altını falan düşününce bunalıma giriyorum

https://twitter.com/yusufalphn/statu...15505284763650
hocam aklıma bu geldi direk