creed83 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir şirketin çalışanı olarak home ofis çalışıyorsanız. Tüm masraflar şirkete aittir. Evde home ofis çalışmanız için gerekli ortamıda şirket karşılar. ama siz farklı farklı şirketlere iş yapıyorsanız ve evden çalışarak bunu yapıyorsanız. yani bir şirkete bağlı değilseniz. masrafları siz karşılarsınız.
SNDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk başdaki anlaşmaya bağlı bence. Çünkü bir işveren homeofis biri ile çalışmak istiyorsa burdaki en büyük düşüncesi bazı giderleri yarı yarıya düşürmek. Bilgisayarın arızası harici evin elektrik arzaları, evi su basması gibi durumlarda işverene yansıtılır diğer türlü. Bunun haricinde siz sadece birkişi ile çalışmıyorsunuz homeofis olarak birden fazla firma ile çalışıyorsunuz bu durumda benden değil o firmadan masrafını al düşünceside ortaya çıkar.

Konunun başında dediğim gibi ilk baştaki anlaşmaya bağlı herşey ama herhangi bir anlaşma yapılmadı ise sonrada ekran kartım yandı ver bana 5 bin demek çok etik olmaz diye düşünüyorum.
Haftanın 6 günü 9 saat bu firmaya çalışıyorum sigortam var. Diğer saatlerde illaki ben bilgisayarda iş yapıyorum tabi.