böyle bi hesap mümkün degil bence...tahmini kazançlar hesaplanır olsa olsa.mesela geçen aylarda sitemin birisinin console unda gezerken,console üzerinden long tail keyword bulma ile ilgili araştırma yapıyordum.bi kelime buldum,son 28 günde 1200-1300 hit almış sitem o kelimeden.fakat,o kelimeden hit alan konuma girdigimde aslında o sayfada o kelimenin hiç bi şekilde geçmedigini gördüm.o kelime konudaki yazıda geçmiyor,resimlerde geçmiyor,etiket zaten yok sitede,sitede genel arama yaptırdıgımda başka sayfalardada hiç geçmiyor ama o kelimeden 1200-1300 hit almış bu sayfa.anlam olarak konular baglantılı,ama dedigim gibi o kelime yada varyasyonları ile ilgili bi içerik yok benim sitemde.tabi bu kelimeden hit almak,yeni içerik konusundada fikir veriyor insana.madem sitede olmadıgı halde bu kelimeden hit aldım.o zaman bu konuda içerik yazayım,zaten o kelimeden hit alan sayfadanda yeni konuya link vereyim şeklinde kafada fikirler oluşuyor

kısacası ; sadece 1 kelime olarak düşünmeyin onu.onla baglantılı çok farklı kelimelerdende hit alıyorsunuz.olayın detayı çok tabi,en sade haliyle anlatmaya çalıştım