Dediğiniz gibiyse umarım bu varlıkları MEB'ten temizlerler... Güncellenirse bilgi verirseniz seviniriz hocam
Gelen birisi orada sıra beklerken duydum "gerçekten o kadar para yok yanımda almasanız olmaz mı" diye sordu "Bu paranın bizimle alakası yok" diye üstüne basa basa söylediler. bunun üstüne giderim ben.
sonuna kadar haklısınız, aynısını diploma verirken de yapıyorlar. Tabii ben o zaman olayı fark edip 10 tl vermiştim. hakkınızı sonuna kadar savunun...
Ben olayı farkedecek fırsatı bulamadım, makbuzu verdi elime tutuşturdu. şimdi onlar düşünsün bakalım ne yapacaklar.
Okul aile birliği mensuplarının öğretmenlerden oluştuğunu sanmıyorum. Ancak resmi bir kurum içerisinde böyle bir organizasyonun/oluşumun da olmasını doğru bulmuyorum. Sizin MEB ile işiniz yok bence. Direkt gidin şikayetçi olun.
MEB olayı biz takip edeceğiz dedi, kimlik bilgilerimi açık şikayette bulundum. inşallah oradaki memur sıfatlı birisi arar da neye uğradığını şaşırtayım ona. Ben bundan sonra olacağı biliyorum sınavdan kalacağım

ama buna izin vermeyeceğim onlara.