Tam35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aile tribününe organize şekilde işaret fişeği attılar
O kadar tribün gördüm ben hayatımda böyle kahpelik görmedim
Ailelerin olduğu tribüne yakın mesafeden hedef gözeterek ve organize şekilde bunun yapılması ilk defa yaşanıyor o da bu takıma nasip oldu
Bu saatten sonra bırak boynuna atkı takmayı arabanın aynasına kokuluk asmasınlar, bu bir avuç teröristin İzmir şehrinde artık rahat gezme şansı yok
Saçma sapan konuşmaya gerek yok, bırakın bu fanatikliği. Yok onu asmasınlar bunu asmasınlar, sanane. Orada cahillerden bir farkın olsun.

İki tarafında savunulacak bir tarafı yok. 2 haftada bir altay maçlarına giderdik, eğlenirdik artık onlar da yasaklanır. İki takım taraftarları da sözde çok seviyorlar ama verdikleri ceza akıl sır ermez. göztepe, şirket kulübü adam kar elde etmek için böyle yapıya para yatırıyor, salağın biri yüzünden şirket zarara uğruyor bir ton ceza, en önemlisi insan hayatı tehlikeye giriyor. diğer tarafta içi boşaltılmış bir kulüp zar zor 40-41 yaşlarındaki futbolcularla oynayan bir takım bir ton ceza gelecek. Bu kadar ucuz olmamalı. Fanatizm eğitimsiz aptal insanların işi. Böyle insanlar olmayın.