3 yıldır aktif olarak bu işi r10 üzerinde yapmaktayım. Bu tür arkadaşlar yüzünden bizlerde mağdur duruma düşüyoruz.
Her gün bu tür konular açılmaktadır. Neden açıldığını da anlamıyorum, bu durum sektör içerisinde işini yapmaya çalışanları da mağdur ediyor.
Şikayet konusu açıp sorunu baştan sona anlatmanız bence daha sağlıklı olacaktır.
Sektör içerisindeki kişilere gelecek olursam, hiç bir bilgisi olmayan bir çok insan bulunuyor. Satın alanlar da bunları aldıktan sonra bu tür konulara ön yargılı oluyorlar.
Ben satış garantisi, kazanç ve takipçi garantisi vermediğim halde başta bunu konuştuğum halde sonra parasını almak için bunları mana edenler de oluyor

Yani her iki tarafta mağdur durumda. Moderatörlere iyileştirme konusunda bir kaç sefer yazdım. Yakın zamanda iyileştirmeyi yapacaklardır.
Şunu da söylemek istiyorum e-book'lar bilgi birikimlerinden oluşur ve kazanç garantisi vermesi saçmadır. Kim size kazanç garantisi veriyorsa taktik satışı yapıyordur.
Taktik ile e-book arasında ki farkı anladıktan sonra ticareti gerçekleştirmek daha mantıklı geliyor bana. E-booklarımı alıp satışını yapanları da biliyorumda sonra ben suçlu oluyorum.
Daha yazarımda uzatmak istemiyorum, geçmiş olsun.