Berbodouslu 🤝 soneryce37 iş ortaklığı ile
Piyasanın en iyileri ile çalışmaya nedersiniz iş ortaklığına özel indirimli fiyatlar
.

.
+80 referans

.
emrexus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arap Emirlikleri'nde mağaza açılışı yapıldı, yazılım kuruldu, eğitim verildi. Güvenilir ilgili birisi. Teşekkür ederiz.
usluberbedo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amazon Bae mağaza açtırıldı arkadaş çok bilgili ve ilgili biri
Batuhan Ustun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlısı ile bizde mağazanızı açmış bulunmaktayız güzel ve sıkıntısız bir çalışma oldu. Arkadaşa teşekkür ediyorum eline sağlık. Konu hakkında bilgisine ve deneyimine güvenebilirsiniz.
Batuhan Ustun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

KoyuBirAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocama çok teşekkür ediyorum ilgi ve hızından dolayı sorunsuz bir şekilde mağazamız açıldı eğitim verdi ve her türlü konuda yardımcı olmaya devam ediyor ilerleyen zamanlarda tekrar görüşmek dileği ile
An itibari ile ilk satışı yapmış bulunmaktayız
attic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğitim aldım gayet güzel akıcı, mağaza kurulumunda sorun yaşamadık tavsiye ederim
yalcnuygur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mükemmel bir eğitimdi! Mağazamızı hayırlısıyla açtık gerekli tüm ayarlamalarını eklentilerini sayın Hocam sorunsuz halletti. Eğitimin başından sonuna tane-tane, yavaş şekilde ilerleme kaydettik. Her kelimesi öğretici ve açıklayıcı oldu. Kesinlikle verilen parayı hak eden bir forum üyesi.
Ürünlerimizi hesaba yükledik nasipse sattığımız günleri de görürüz Güzel bir ticaret oldu, iyi forumlar dilerim @berbedousluu;
arsivmerkezi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mağazamız açıldı çok şükür ufak tefek pürüzleri kaldı.Onlarıda teker teker hallediyoruz.Kendisi sağolsun çok güzel ilgileniyor.Kesinlikle tavsiye ediyorum.İnşallah bir daha çalışırız ilerde 🙂

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mustafa Berat bey ile çok iyi bir iş gerçekleştirdik.
Kendilerine teşekkür ederim,sağ olsun.
Bol kazançlar
GOWEB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet hizmet alındı. 1 saatte amazon onayı aldık Çok ilgili arkadaş umarım kazancımız da güzel olur. Aldığı parayı gerçekten hak ediyor. Hayırlı satışlar.

mehmeti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi öğrenci olduğum için ödeme konusunda yardımcı oldu esneklik gösterdi ve finallerim var diye eğitimide ona göre ayarladı.
Kendisine kolayca ulaşabiliyorum en ufak merakımda fazla rahatsız etsemde hiç bir zaman geri çevirmedi ve bugün mağaza açılışımızı yaptık satış yaptığımız günleride görücez inşallah
maras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün akşam üzeri çalışmaya başladık, mağaza onayı ve diğer işlemler gayet hızlı ilerledi. Sunumu ve anlatımı akıcıydı. Tavsiye ederim.

Eline emeğine sağlık,çok iyi

o2l3m adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün mağazamızı açtık. Bugün de eğitim ve ürün arama işlemlerine tam gaz devam ediyoruz.
Gereken tüm bilgileri, püf noktalarını ve sorunlar karşısında ne yapılacağını detaylı olarak anlatıyor.
Tecrübesine ve bilgisine kesinlikle güvenebilirsiniz. Birlikte çalışmaktan çok memnun kaldım.
Tavsiye ediyorum asla pişman olmazsınız.
Allah'ın izniyle ilk ürünümüzü satmış bulunmaktayız. Hayırlısıyla devamı gelir inşallah. Arkadaş çok ilgili, alakalı kendi mağazası gibi uğraşıyor eksik olmasın. Her şey için çok teşekkür ederim, iyi forumlar dilerim.

nightoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
berat bey ile görüşülmüş olup konu hakkında bilgi alınıp. Surecin nasıl işlediğini öğrendikten sonra işleme başladık.
iletişimi çok iyiydi maksimum 1-2 dk içinde gerek whatsapp gerekse gsm üzerinden cevap veriyor
Öncelikle gün ve zaman belirledikten sonra işleme başladık 23.45 de başladık internet bağlantısının kotu olmasına karşın 30 dk ka gibi bir surede kurulum tamamlandı.8-9 saat aralığında amazon bae mağazamız onaylanmış oldu.
amazon ve yazılım arayüzü detaylı şekilde anlattı saolsun.
ilk ürünlerimizi yazılım aracılığı ile çekeceğiz inşallah ilk satış geldiğinde kargolamayı beraber yapacağımızı dile getirdi berat bey.
ilgi, alaka ve bilgisinden dolayı çok teşekkur ediyorum.
hiç çekinmeden berat beyden destek alabilirsiniz.
ilk satışımızı 10 gün gibi kısa bir surede gerçekleştirdik. Ben daha uzun bir sure bekliyordum. 12 dolarlık kar ile satılan ürünümüz berat beyin desteğiyle satın alınmış olup alıcıya kargolanmıstir. sizde bizim gibi kartı yurt dışı alışverişine acmayı unutup kargolanmasını beklemeyİn Yaklaşık 2 gün sonrada 30 dolarlık kar ile aynı urun satılmıştır berat beye desteği ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum hiç bir problem yaşamadık iletişim olsun bilgi paylaşımları olsun

Geç kalmayın sizde BERAT beyin desteği ile amazon BAE de mağazanızı açın kendinize ve geleceğinize yatırım yapın.

vezirhan55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş çok ilgili, alakalı elinden geldiğince yardımcı oldu gelişmelere göre güncelleyeceğim tekrar..

ibra4235 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
7mart 2022de mustafa berat bey ile iletişime geçip dropshipping yapmak için, hesap açılışı yaptırdım. Gayet bilgili hızlı işlemi bitirip sonuca kavuştuk. Çok kolay bir şekilde tane tane her noktayı anlattı uygulamalı gösterdi. Çok teşekkürler güvenle iletişime geçebilirsiniz.

WebEksen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Berat bey BAE Amazon mağazamızın açılışını gerçekleştirdi. Oldukça ilgili birisi. Teşekkür Ederiz.

the_Fd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
[FONT="Open]Arap Emirlikleri'nde mağaza açılışı yapıldı, yazılım kuruldu, eğitim verildi. Kendisi çok ilgili birisi, teşekkürler[/FONT]

SkyZeus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Avantajli paket alindi. Amazon magazamizi actik. Gerekli ayarlamalar yapildi, yazilim ile ilgili her seyi ve magaza ile ilgili onemli detaylari iletti. Sagolsun ilgili ve cok yardimsever bir arkadas. Isini ozen ile yapiyor ve sorularinizi sikilmadan cevapliyor. Berat hocama tesekkur ediyorum ilgisi icin. Tereddut etmeden calisabileceginiz birisi.

goldcrab adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Berat bey hesabımı güvenle açtı, süreç içerisinde son derece yapıcı, para odaklı olmayan ve verdiği hizmetin önemini kavramış bir insan, kesinlikle tavsiye ederim bir an bile düşünmeyin

Mağazayı açalı 1.5 ay kadar oldu ilk sipariş geldi fakat ihlalde geldi kendi sorumsuzluğum yüzünden berat bey sağolsun yardımcı oldu ihlalleride halletti singapurun yanına bae mağazasıda ekledi umarım daha bol siparişler görürüz

SkyZeus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
14. gunun sonunda ilk siparisimi aldim.

kaplan21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Berat bey ile Avantajlı paket alındı detaylı ve güzel bir şekilde anlatım gerçekleştirildi. Kendisinin sıcakkanlı ve güzel bir sohbeti var. İşlemleri tamamladık sıra satış yapmaya geldi. Kendi adıma bu girişimciliğe dahil olduğum için Berat beye teşekkürlerimi sunuyorum. Çok yakında umarım satış haberlerimle konuya tekrardan dahil olurum. Çalışmak isteyen kişiler canı gönülden Berat bey ile çalışabilir. Düşünen kişiler var ise sadece düşünmekle kalmasın tavsiyem bu girişimciliğe atılmalarıdır. En azından denedim diyebilmek için. Umarım herkes başarılı olur ve bu zor zamanlarda kendilerine bir gelir kapısı oluşturabilir.

Gulsoyalp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş alımı yapıldı.
Gulsoyalp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgili arkadaş her zaman destek veriyor açıklayıcı anlatım yapıyor 👍
Berat Hocam ile 5 ay önce Singapur mağazamızı kurmuştuk.
Artık ümidimi kestiğim ve 1 haftadır mağazaya bakmadığım bir zamanda ilk siparişin gelmesi inanılmaz ümitlendirdi.
Sağ olsun desteğini yine esirgemedi; order ve shipping işlemlerini birebir anlatarak beraber yaptık.
Desteği için çok teşekkür ederim.

haso66 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Berat bey öncelikle ilginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim
haso66 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendisi gayet bilgili ve kibar bir insan magzamı hızlı ve güvenli birşekilde açtı verdiği hizmeti tam layıkı ile yapıyor
buradan tekrar teşekkür etmek isedim
BayTimur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Berat bey ile dün akşam saatlerinde görüşme gerçekleştirdik. Anlaşma yapıldıkdan sonra işlemlere başladık kısa bir sürede başvurumuzu yaptık 3-4 saat içersinde mağaza onayı gerçekleşti . Ertesi gün içindede diğer işlemleri gerçekleştirdik. Eğitimi tamamladık . Kısacası 24 saat olmadan mağaza açılımı ve eğitimler tamamlanmış oldu. Her türlü sorun ve kafanıza takılan durumlarda kendisi ile iletişime geçebilirsiniz.

hazevi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Berat Beye ilgi alakası için çok teşekkür ederim. Hızlı bir şekilde bütün istediğim işleri çözümledi.

Tinkerbel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Avantajlı Paket Aldındı.
Tinkerbel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş Çok İlgili ve Sabırlı Süreç Boyunca Güzelce Benimle İlgilendi.
Kendisine Teşekkür Ederim.
Mağazamız Ciro Yapmaya Başladığında Aylık Rakamları Bu Yorumu Güncelleyerek Paylaşırım
BayTimur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8. günde ilk siparişimiz geldi. Berat bey ile bağlantı sağlayarak siparişimizi oluşturmus olduk. Hiç bir bilgim yok yapamam diye kendi güveninizi kırmayın. Berat bey yardımcı oluyor her konuda.

byguven06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20.gunde ilk satışımızı gerçekleştirdik ve 13 dolar civarı kar elde ettik. Hocam her zaman ilgili. Teşekkür ederim.
Asterik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ile ilk mağazamızı açtık çok ilgili ve içten bir insan herkese tavsiye ederim.Her konuda yardımcı oluyor.
ankazone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam cok bilgili tecrübeli inanılmaz yardımsever sizden fazla sizin işinizi takip ediyor.Bu işe başlanılacak en doğru kişi
guttsay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adım adım Amazon mağaza açılımı gerçekleştirip gerekli ayarlamaları yaparak ilk satış işlemine kadar destek ve takip sağlayacak ilgili güvenilir bir arkadaş
respect42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan iki paket de satın alındı, oldukça ilgilendi. 10 gün içerisinde ilk satışımı gerçekleştirdim. Hatırı sayılır da bir kazanç sağladım.
bilgisayarji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

iki paket alındı kısa sürede teslim etti teşekkür ederim
MemSimurg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki paket satın aldım gayet güzel bir iletişim sonunda mağazam hazır hale geldi. Teşekkür ederim.
yusuftahiroglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş gerçekten işin ehli, dürüst ve ticaret ahlakına sahip birisi. Alacağınız hizmet ve karşılaşabileceğiniz tüm durumlar hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Kendisine teşekkür ediyorum.
Paket satın aldım bende oldukça ilgili biri 1 haftamda ilk siparişimi Meksika dan aldım
Bthnaky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satışlarım hala devam ediyor. Soner hocamın göstermiş olduğu destekten ötürü tekrar teşekkür ederim.

azizmisirli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 ülkede toplam 200 ü geçgin buybox ürünüm var henüz satışım yok ancak daha başındayım 5 günlük mevzu

hocama teşekkürler
pdr51 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oldukça ilgili bir arkadaş aşama aşama her şeyi detaylıca göstererek ilerliyoruz inşallah güzel sonuçlar elde edeceğiz şimdiden teşekkür ederim.
gokhanaltunw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

soner hocama teşekkürler siparişler gelmeye başladı
videolarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oldukça ilgili bir arkadaş kendisi ile çalışmaya başladık bakalım hayırlı olsun.
kingrand adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam gayet ilgili, tatlı dilli ve işin ehli birisi çok teşekkür ederim
mesut_doku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile çalışmaya başladık kısa süre içerisine mağaza açılış işlemlerini gerçekleştirdik.
İlgili ve bilgili bir arkadaş sürekli durum soruyor.

2-3 hafta sonra gelişmeleri yazarım

Teşekkürler
Ekmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Ay içinde geldiğimiz nokta . Tüyoları ve bilgisi sayesinde Soner beyin.
Katıldım bende deneyimlerimi ilerleyen zamanlarda paylaşacağım.
ScineLy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi ile çalışmaya başladık ilgili ve bilgili bir arkadaş
NOVAGENA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soner bey ile yeni çalışmaya başladık. Çok ilgili , yardımcı ve bilgili birisi.
bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soner Hocamla Tesadüf Konusunu Görüp Denemek İstedim Gerçekten Sürekli İlgileniyor Her Fırsatta Mesaj Atıyor Bazen Ben Unutuyorum Kendisi Yazıyor İnşallah Satışlara Başlayacağım Ekran Görüntüsü Atıp Güncellerim Yorumu Teşekkürler
GrandLeon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
soner hocamdabn hizmet aldım ve kısa süre içinde sipariş geldi kendisi çok ilgilive işinin ehli teşekkür ediyorum.
sctech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan hizmet aldım. Gerçekten çok ilgili. R10 da aldığım en iyi hizmetlerden.
ozandrm1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla görüştüm amazonda yaşadığım sorunlara tek tek destek oldu bir ücret beklemeden, güvenle çalışabilirsiniz, Teşekkürler.
kaplan21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmeti başka birinden almıştım ancak arkadaşa yazdığımda ona rağmen ilk satış için destek oldu Amazon hakkında baya bilgisi var sorunları çözebilir.
btbatu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmaya başladık, ilgili birisi bilmediğim konularda yardımcı oluyor birkaç işlem kaldı hızlı bir şekilde dönüş sağlıyor teşekkür ediyorum kendisine.
videolarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk satışımız geldi soner hocam gerçekten çok ilgili ve anında cevap veriyor teşekkürlerimi iletiyorum

FahricanEKER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Hocamın Ellerine Sağlık Hiç Üşenmiyor Sürekli İlgileniyor 1 Ayda 2. satışım
YusufUcakci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocamın Yardımsever bir kişiliği var ticareti de eğitimi de kendisi kadar iyi.
Cima adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgili ve yardım sever bir arkadaş. Yeni çalışmaya başladım. Teşekkürler.
oguzhana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hizmet alındı ürün ekliyorum gayet ilgili ve işinde özverili arkadaş
GesqueX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok yoğun olmama rağmen, hizmet vermek adına kendi zamanından feragat eden kıymetli bir arkadaş.

Bugün itibarıyla süreçte hiçbir sorun yaşamadan hesabımızı açtık.

azizmisirli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

2 ay gibi bir sürecin ardından @soneryce37; hocamla birlikte geldiğim nokta yukarıdadır.İlk zamanlar çok kafasını şişirsemde hocamın sorularım havada kalmadı elinden geleni yaptı, tabi süreç sizin azminize bağlı ben çok asıldım çoğu işi kendim çözmek istedim kendim öğrenmek istedim ama ilk adımı @soneryce37; hocamla birlikte atttım, hesap açılışı ve başlangıç bilgileri tüyolar vs ilk siparişimde hangi adımları izleyeceğimi vs elinden geleni yaptı sağolsun. Şu an daha ay başı olmasına rağmen 856 usd ciro yaptım 200 usd gibi bir rakam ise kazancım. Teşekkürler @soneryce37; hocam. Herkese bol kazançlar kolaylıklar.
CwFeed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam'dan Eğitime katıldık... Hesabımızı oluşturduk.
GrandLeon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soner Hocama Teşekkürşer AU da İlk Sipiarişimizi 25 Dolar Kar İle Açtık
akdenizajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşimin eğitiminden faydalandık. Son derece düzgün bir insan. Eğitimi faydalı. Her detayı anlatmaya gayret ediyor. Her konuda yardımcı oluyor. Ben yoğunken o bana yazdı durumları sordu. Tavsiye ederim. İlk siparişimizde geldi
GesqueX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ve dün ilk siparişimizi alarak başladık hayırlısıyla
Hocamla AE mağazımızı açtık. Eğitimin henüz başındayım. Gayet ilgili biri. İlerleyen süreçte durum ile ilgili tekrar paylaşım yapacağım.

bpolat60 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş kesinlikle aldığı parayı sonuna kadar hak eden,dürüst ve bilgili birisi.Beraber açılışını yaptığımız bae hesabında ikinci günde buyboxi ve 3 hafta sonrada ilk siparişi aldık.
Soner hocama çok teşekkür ederim. Her bir sorumda, sorunumda ne zaman yazsam gecenin yarısında bile olsa desteğini hep gösterdi. İlk siparişimizi aldık. Var ol hocam

metal02442 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
amazon hesabı açtırıldı teşekkür ederim kendisine
bpolat60 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Tek sipariste 8000 TL kar aldım hocamız sayesinde ilgi alakayı hiç kesmiyor.
VictorPavolli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonerle bir süredir calısıyoruz kendisi gayet ilgili ve bilgili bir arkadaş. Hiçbirşeye karışmadıgım halde kendisi herşeyi yürütüyor gönül rahatlıyla önerebilirim. Aşağıya calısmamız üzerine 1 aylık bir rapor bırakıyorum calısmaya başladığımız ilk ayın raporudur.

scourgeofgod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı satışlar, hocamla birlikte 20 gün önce singapore mağazası açılışı yaptık. 4 satış yaptık ve daha da devam edecek inşallah. Yardımları ve yönlendirmeleri için hocama teşekkür ediyorum.
Berat hocam ile birlikte 2 mağaza açılışı entegrasyon ve sonrasında çok iyi hizmetler aldım. Çok ilgili bir arkadaştır. Ocak 2023 de bu paketi alabilirim. Herkese bol kazançlar dilerim.