Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kahvedeki dayı gibi. Oyun böyük yeğenim. Ülkeye ve dünyaya yararı sıfır olan adam aşı ile bunu öldürmeye çalıştıklarını sanıyor ciddiyim. İşin daha kötüsü bir tık daha eğitimli adamda bunları görüp kanıyor burada aşı karşıtlığı yapıyor.

Yoksa ülkenin pandemiden sonra içinde bulunduğu ekonomik sıkıntı kesinlikle stresi tetikleyip kalp krizine sebep olmuyor. Ne kadar ilaçlandığı kimsenin umurunda olmayan gıdalar kesinlikle kanseri tetiklemiyor. İçtikleri alkol ve sigara kesinlikle sağlık üzerinde olumsuz etki göstermiyor.

Böyük oyunu oynayan insanlar sizin YAŞAMANIZI istiyor arkadaşlar. Bu kafa ile ne kadar uzun yaşarsanız o kadar sağarlar sizi. Mevzu bu.

Ben gıda işi yapıyorum. İçinde ne varsa yazıyorum, alan adam bilgilensin diye kodeksin zorunlu tuttuğu fontun 2 katı yazıyorum. Ne içtiklerini bilsinler diye. Böyük güçler sizi aşı ile öldürene kadar ohoooooooooo öyle diyeyim siz anlayın.

Ben orta halli bir vatandaş olarak bütün dünyada nüfusu azaltmak istesem hiç aşı ile falan uğraşmam en çok tüketilen kaynaklara saldırırım. 1 kişinin ruhu duymadan kanseri, kalp krizini ve alzheimer vakalarını tek başıma patlatırım.

İşin özü, aşı karşıtı arkadaşlar yanılıyorsunuz.
Hocam kahvedeki dayılardan gelen yorumla alakası yok maalesef, artık bu durumu bir çok profesör ve bilim adamıda sosyal medyada paylaştığı an hesapları kapatılıp banlanıyordu en ağır covid döneminde, aşağıda paylaştığım videodaki profesörlerin kurulca toplanıp çektiği videoyu izleyin, covid diye bir şey olmadığını söylüyorlar, kendim bizzat yurtdışındayken sağlıkçı arkadaşlarımın covidle dalga geçtiğini görünce araştırmaya başladığımda uyandım bende. Maalesef sandığınız gibi değil dünya, unutmayın her hasta ilaç firmaları için bir müşteridir, ve hal böyleyken siz karşınızda çok etik bir kurum arıyorsunuz =) rüyadan uyanma vakti geldi bence.

https://vimeo.com/746588426?embedded...&owner=7636092