Site adresi: Özel bir Domain olduğu için sadece
Alıcıya verilecektir.
PM istemeyin lütfen xxxxx.com uzantılıdır.
Sitenin aylık getirisi: İlgilenilmediği için düşüktür.
Sitenin açılış tarihi: 2021
DA / PA Değerleri: DA 62 / PA 37
Kategori / sitenin içeriği: İş Teknolojisi, İnovasyon ve Endüstri Haberleri vb...
Günlük hit sayısı: 5 - 14
Ziyaretçi kaynağı: %89 organik- %11 direkt
Domainin yaşı: 6 yıl Site için istenen fiyat: 20.000 tl. Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içerikle beraber satılıktır.
Hosting dahil mi?: Hayır. Bir süre idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet - JANNAH
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Siteyi 2021 yılı başında açtım. Siteyi açarken kurumsal ve sağlam temeli olması için çok özen gösterdim. Site hızı ve Domain kalitesi için çalışmalar yapıldı.
Sitenin içeriği çoğunlukla
Endüstri ve İş Teknolojisi üzerine. Domain in kurumsallığı buna oldukça uygundur. İşim nedeniyle gece gündüz kavramım yoktur. Bu nedenle bir süredir ilgilenemiyorum.
Domain Türkiye de herkesin bildiği kurumsal bir firmanın iştirak firması denilen bir şirkete ait isimdir.
.net ve com.tr uzantıları bu şirkete aittir. .
com uzantısı bize aittir.
İsim üzerinde her hangi bir telif hakkı ya da kanuni bir sorunu yoktur. Bununla ilgili uzman kişilerden bilgi alındı. İsterseniz Patent alabilirsiniz.
Domain adının özellikle iş dünyasındaki genel kullanımı sürekli arttığı için değerini katlama ihtimali vardır.
Sadece domaini bile değerlendirebilenler için ciddi bir gelir olabilir. Fakat domain değil, site satışı yaptığım için domainle ilgili bir gelir teminatı veremem. Sadece bilgi amaçlı yazdım.
Domain
2029 yılına kadar kayıtlıdır.
7 yıl
Şuan sitede
148 yazı ve
39 yorum bulunmakta. Resimlerde seo çalışması yapılmıştır ve büyük çoğunluğu Envato dan lisanslı olarak temin edilmiştir. İsteyene orijinal resimleri gönderebilirim.
Jannah - Newspaper Magazine News BuddyPress AMP teması kullanılıyor. Tema hesapla beraber devredilecektir. Sitenin görünümü için
PM isteyecek arkadaşlar Jannah temasını inceleyebilir.
Adsense kayıtlıdır. Ödeme alınmıştır.
Google News -
Yandex ZEN kayıtlıdır. Bir kaç haber yayınlanmıştır.
Facebook - Twitter - Yandex Webmaster - Cloudflare hesapları devredilecektir.