alerjik astım belirtisi başlamış 1.5 2 aydır nefes almakta sorun yaşıyorum ilk zamanlar bildiğiniz kuş gibi zorlanıyordum alerjik mevsim rinit vb tanılar koydular 5 ay öncede covid geçirdim anneminde aynı belirtileri var gögsüme bişi oturuyormuş gibi oluyor diyordu aynısı bendede vardı gögüs ile soluk borusu arasında sanki bişi var nefesimi engelliyor şuan biraz düzeldi nefes alıp vermem yine azda olsa tıkanmalar oluyorda ilk zamanlar çok zorlandım çıldıracaktım annemin akcigerde bronşektal hasar kalmış büyük ihtimal benimde olucak alerji testlerine girince temografide isteyecem çünki röntgende hiçbişi çıkmıyor bilginiz olsun sanırım covid ile alakalı bu durum 4.cü aşıyı olmadım sağlık ocağına sorduk annemi götürdüm gögüs doktoru zatüre aşısı ol dedi bende atılmak istedim 4.cü aşıyı bile yapmadılar çoğu kişide sanırım 4.cüyü olmamış 2 ve 3 de bırakmışlar bakalım nolcak bu nefes sorunu kökünden çözülecekmi bilemiyorum budenosin 400 mcg verdi doktor bana 1 ay kullandım geçerse gelme geçmezse gel dedi bakacaz artık