Dostum verilen bilgiler özet bilgi niteliğindedir. Detaylı bilgiyi zaten PM üzerinden iletiyoruz. Yanlış bilgi diyerek konumu yanlış yönlendirme yapamazsınız. Bilgiler yanlış değil sadece özet bilgi halindedir. Şirket sahibi kişiler zaten mali müşavirinden bu bilgileri detaylı olarak alabilir. Teşekkür ederim ilgi ve alakanıza iyi günler.
dostum konunu niye yanlış yönlendireyim ve neresi özet bilgi ???
doğru bilgi paylaş bende alkışlayayım hatta ikrar edip destek olayım.. konunu beğeneyim +r10 vereyim. diğer meslektaşların konularını beğenmişliğim destek olmuşluğumda vardır..
bunun pm si özeli genelimi var.. velevki vatandaş senin verdiğin bilgi ile sana pm atmadan "hııı tamam ya ben bi binek araç alayım kdv sinide düşeyim komple giderde yazayım" dedi gitti 2 milyonluk araç aldı.. ama senin verdiğin bilgi ile istediği gibi yapamayacak bunu... bunun vebali var kardeşim.. özeti geneli olmaz ... amortisman maddende 1500 tl yazmışsın 2022 de bu 1500 tl değil ki neresi özet bunun... yani evet haklısın yanlış yazmışım düzelteyim diyeceğine üste çıkıyorsun.... bunlar mali konular ciddiyet alakasını sende biliyorsundur... bunu bilmene rağmen bu şekilde yanlış bilgi vererek yönlendirme
yapamazsın... o zaman uyaran ikaz eden biri çıkar sende yanlışını kabul etmek durumunda kalırsın... akaryakıt giderlerinde direk düşülür demişsin
böyle bişey yok. araç alımı demişsin gider kısıtlaması var buda eksik bilgidir yanlış yönlendirmedir herkesin senin özeline gelmek gibi bir gayesi olamaz.. sen doğru olanı yaz isteyen gelsin özelinden detayını sana yine sorsun... kimsenin senin ekmeğinle konunla derdi yok.. olmaz olaaz allah iş rastlığı versin. Ama eğerki meslek mensubu biri olarak bu şekilde bilgi veriyorsan verme güzel kardeşim... bak bir üstte araç alımı ile ilgili bir arkadaş yazmış mesela mai müşavirinden yeterli bilgide alamamış ve sana özelede değil genele yazmış tamda sizi eleştirdiğim kısmı ile ilgili araç alımı ile ilgili .. buyrun cevaplayın...
yani bütün saydığınız maddeleri eleştirmiyorum... EKSİK BİLGİ VE YANLIŞ OLAN MADDELERİNİZİ DÜZELTİN DİYORUM SADECE...