Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Kendini geliştirmeye çalış kurslara git gez dolaş insanları tanı, mutlaka ingilizce öğren buna ağırlık ver.
Okul ve dersleri çok kasma ( 3,43 ile bitirdim okulu ) bügün üniversiteler işsizler ordusu yaratma makinesinden öte değil yani sen derslerim çok iyi olsun ortalamam yüksek olsun diye çok
çabalamakdansa ingizlice çalışsan yada bir hobin ile daha çok kar edersin.

- erasmus ile yurtdışına gitmeye çalış çünkü eğitim harici yurtdışına gitmen çok zor.
okul bir şekilde bitiyor kendine şunu sormalısın 4 yıl sonraki haline ne vereceksin bugun. eğer kendini geliştirirsen 4 yıl sonraki halin daha rahat yaşayacak
çok geliştirmezsen 4 yıl sonraki halin daha zor bir şekilde yaşayacak.
başarılar
İlk tercihimde üniversiteye geldim ben de. Bunu yapmaktaki amacım memleketten uzakta konfor alanımın dışına çıkmaktı. İnsan rahat olduğu yerde kendini geliştiremez derler ne kadar doğru bilemem ama kendimi geliştirmeye çalışıyorum gerek ingilizce gerekse yazılım dillerinde yeni yeni adımlar atmaya çalışıyorum. Sanırım en büyük hatam dersleri fazla kasmak oldu geceleri ya kalırsam korkusuyla uyuyamaz oldum uyku düzenim berbat oldu.

Erasmus için sanırım derslerin iyi olması gerekiyordu tam araştırmadım ama bunu da soruşturacağım. Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler