mrbold adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar;

Bugün bunu tamamen kavramış oldum.
Size biraz neden böyle düşündüğümü anlatayım.
Sosyal Medyada bi başarı kazanmak istedim. Sosyal Medya Uzmanı ile Çalışmak yerine kendim sürekli çalıştım ve bu alanda başarı yakaladım. BKNZ : Telegram Sektörü ve Tek Telegram Eğitimi
Haber Sitesi Kurarak Bi Gelir Etmek İstedim. Siteyi Kurmak için İstenen Para Fazla geldi. Bu sebeple tüm araştırmayı kendim yaparak siteyi kurdum ve bu alanda başarı yakalayamasam da iyi bir iş çıkardım.

Sonrasında bir hevesle blog sitesi ile para kazanmak istedim. Blog sitesi kurdum. Zaten üstte gördüğünüz gibi bir tecrübem vardı site kurmakla alakalı. Site için makala lazım oldu. Makale yazarlarıyla çalışmak yerine kendi sözel yeteneğimi kullarak makaleler hazırladım. Semantik Makale Nedir? Tarzı araştırmalar yaptım hatta bu alanda tecrübelenerek Makale Yazarlığı yaptım zamanında.
BKNZ: Ticaret Puanlarım.

Sitelerime Logo Lazım Oldu. Fiyat Pahalılığından yaptıramadım. Kendim Logo Hazırladım ve Çoğu Kişi tarafından beğenildi.

Şuanda Lisans Sektörüne Girdim Konu Tasarımı lazım olduğu için konu tasarımı hazırlatmak yerine kendim hazırladım ve sonuç gayet güzel oldu.

BKNZ : KONU TASARIMIM : https://www.r10.net/hesap-lisans-ali...e-fazlasi.html

DEMEM O Ki TR Sayesinde 5-6 Amerikalı İnsanın yapacağı işi biz Tek başımıza yapıyoruz. Öğrenen Bir Robot Olduk.

Okuduğunuz İçin Teşekkürler..
Hocam hep yüksek fiyattan şikayet ederek öğrenmiş ve yapar hale gelmişsiniz.
Sorum şu, makale yazmayı öğrenmişsiniz, neden şikayet ettiğinizden daha ucuza makale yazmıyorusunuz ?
R110da taban fiyat gibi ölü bir fiyattan iş yapan bir çok hizmet sağlayıcı var. Taban fiyat size pahalı geliyorsa neden mesela bedava hizmet vermiyorsunuz ?
Bu arada logo yapmısınız (Bu arada profilinizdeki L, bir animeye ait logo), konu tasarımı yapmışsınız, tasarım değil hocam sunum yapmışsınız, ikisi farklı şeyler.

Bu arada kendi ihtiyaınızı kendiniz giermenizi takdir ediyorum. Sadece size "fazla para talep edilen" şeyle ihtiyacınızı giderdiğiniz şey anı değil.