Site adresi: pm ( 6 karakterdir. ) pm attıklarım olumsuz da olsa olumsuz diye dönerse sevinirim.
Sitenin aylık getirisi: şu an 0 fakat normalde link çıkışı ve adsense geliri vardı. Adsense 20 tl civarıydı. Linkler talebe göre değişirdi.
Sitenin açılış tarihi: 2021
DA / PA Değerleri: 9 - 28
Kategori / sitenin içeriği: Finans, Kripto, Banka vb.
Günlük hit sayısı: Değişiyor görsellerde mevcut.
Ziyaretçi kaynağı: (örn: %90 google - %10 yandex)
Domainin yaşı: 1 yıl 8 ay.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: tüm.
Hosting dahil mi?: VDS sunucu ile satılıktır. VDS sunucunun Haziran ayına kadar süresi vardır.
Banlı olduğu sponsor var mı?: Bilinen yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Bilinen yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: YOK.
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Yok.
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:

Web sitemde ekli olan tüm makaleler özenle hazırlanmıştır. Toplam: 81 Makale. Görsellere özen gösterilmeye çalışılmıştır.
XXX Değerle Backlinkler alınmıştır.
Web sitemde ücretli tema kullanılmaktadır.
Bazı ücretli eklentiler vardır.
Açılış hız değerleri görsellerde olacaktır.
İlgilendiğim dönemde ilk sırada çıkan birçok makalesi olmuştur. Hala daha ekmeğini yemekteyim.
VDS paket dahil şekilde satılıktır. İsteyene dahil edilmeyebilir. Dahil olunca ve olmayınca arada fiyat farkı olacaktır.
Domain 2028 yılına kadar uzatılmış bir domaindir.
Yani domain maliyetiniz ve Haziran ayına kadar hosting maliyetiniz olmayacaktır. VDS paket ile başka sitelerinizi de oradan rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Satma sebebim farklı şeyler düşünüyorum ve artık eskisi kadar ilgi gösteremiyorum. Gerekli özen tekrar gösterilirse çok iyi yerlere gelecektir.Reel sektördeki iş hayatım oldukça yoğun geçmektedir.
İstediğim Fiyat konusunda emin olmadığım için maliyetleri düşünerek teklif bekleyeceğim.
Teklifleriniz. XXXX TL olarak iletebilirsiniz. Uçuk bir tutar düşünmüyorum. Sadece domain maliyeti, makale, ücretli şeyleri düşünürsek bile siz düşünün.

Hız değerleri göründüğü gibidir. Optimizasyon tarafımca sağlanmıştır.

Görüldüğü üzere yaklaşık 1 yıldır sadece 1-2 makale eklememe rağmen istatistikler düşse de gayet tatmin edici.

Not: Lütfen cidden bir site alıp onu kaldığı yerden ilerletip geliştirme gibi bir hayaliniz yoksa ve boşa meşgul edecekseniz yazmayın. Ek sorularınız ve meraklarınız için yazabilirsiniz. 2028 yılına kadar hiçbir şey yapmasanız bile aktif kalacak bir sitedir. Saygılarımla.