Harman1995 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Öncelikle değerli bilgilerinizi benimle paylaştığıniz için teşekkür ederim. "Trendyol üzerinden günlük bütçe ile reklamlar verebilirsiniz baya etkileri oluyor." Burada bahsetmiş olduğunuz reklam , Trendyol içerisinden sağlanan bir reklam türü mu eğer cevap hayır ise burada ki reklamı tam olarak hangi platform üzerinden vermeyi kasıt ettiniz tam anlayamadım hocam diğer onelerinizi de not ettim. Tekrardan tecrübelerinizi aktardığıniz için teşekkür ederim.
Trendyol üzerinde reklam yönetimi bölümü var toplam bütçe ve günlük bütçe olarak ayarlanabiliyor.
Günlük ve Toplam bütçe arasındaki farkıda şöyle açıklayabiliriz toplam bütçe ile verdiğiniz reklam getiriniz 1000TLye kadar çıktı varsayıyorum toplam bütçeniz sona erdiği için hemen yeni bir reklam açmak zorunda kalıyorsunuz ve dolayısıyla yeni açılan bir reklamın optimize süresi 1 hafta olduğu için kendinizi 1 hafta geri atmış oluyorsunuz.

Günlük bütçe ile reklam verdiğinizde günlük 100TL veriyorsunuz 100TL Günlük bütçeniz tükendiğinde reklamınız duruyor ertesi gün tekrar başlıyor ve devamlı reklamda kalıyor.