Hero1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistem güzel işleyiş güzel ama tek başına yeterli olacağını zannetmiyorum bir blog tarzı bir şey ekleyip siteyi sürekli güncel tutarsanız bence ileride iyi yerlere gelir hesaplamayı küçültüp yukarı çekin altta bir blog akışı olsun bence süper olur başarılarının devamını dilerim
Yorumunuz için teşekkürler, aslında hedefim currency apisi üzerine birşeyler yapmak. Kendi kullanacağım bir api olacak. Bunu sadece o apiyi test etmek için yazdım.

Canepe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet stabil çalışıyor, her geçen zaman aklınıza yeni fikirler geldikçe daha iyiye gidebilir düşüncesindeyim. Siteyi yer imlerime aldım umarım kısa süre sonra kapanmaz.
Yorumunuz için teşekkürler, işin aslında biraz da espirisindeyim ama projelerim en az 4-5 sene açık kalır hocam, nokta oynamaz güncellikten yana ama kalır

hakancevik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha moral bozucu bir site görmedim acı ama gerçek Şaka bir yana güzel bir deneme olmuş umarım geliştirirsiniz

Ek olarak tavsiye: Farklı boyutlarda ve kod ile insanların kendi sitelerine ekleyebileceği bir şekilde hazırlarsanız insanlar websitelerine ekler ve iyi yerlere gelebilir güzel domain çünkü.
Yorumunuz için teşekkürler, muhtemelen kod olarak eklemeyi paylaşamam çünkü hem trafik tüketimi artıyor hem de cors izinlerini değiştirmem gerekiyor ki bunu yapmak istemiyorum. Ayrıca iframe o kadar da iyi bir kullanım şekli değil. Sizlerin sitelerini de yavaşlatacaktır bu durum. Geniş bir zamanda açık kaynak olarak paylaşırım github'da size de bilgi veririm.

karamazov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitene ekle özelliği eklerseniz iyi olur ekleyebilriim siteme
Yorumunuz için teşekkürler, Hakan beye de belirttiğim üzere iframe kod öyle çok makbul bir şey değil artık yeni nesil sitelerde. Açık kaynak olarak paylaşırım zaten bu halini.

blencher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok iyi bir site 👌🏼👌🏼
Yorumunuz için teşekkürler, beğenmenize sevindim.

Geokomplo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aaa 1 TL 0.05 $ imiş. Vay be uçuyoruz ama heeğğ, ayıktım meseleyi.
Yorumunuz için teşekkürler, ne yazık ki hocam, Allah hepimize kolaylık versin