Benim bugüne kadar böyle bir çalışmam olmadığı için, Yani sitelerim arası link çıkışı vermediğim için, Bu konuda birşey diyemem.
(Sitelerim spam siteler. Link çıkışı için uğraşmadım desem doğru olur.)
Tecrübeli arkadaşlar cevaplar ise çok iyi olur. Konuyu favorilere aldım.
Şimdi ben spama giriyorum fakat benim yolumda yürüyen arkadaşların sitelerini incelediğimde onlarında spama girmesi gerekiyor.
Özellikle es fr us pl gibi siteleri üreten elemanın yaptığı spam'da yaklaşık 1000 adet domain havuzu var ve domainlerin hepsi birbirine link veriyor.
Bu elemanın siteleri hepsi kafada veya ilk 2 sayfayı kapatmış durumda tabi kapattığı sıralamalar otoritesi düşük olan kelimeler diyebiliriz.
" kendi alanımdaki anahtar kelimelerde " dahi ilk sayfayı kapatmış diyebiliriz..
Şimdi bu elemanın siteleri de benimki gibi %10000 spama giriyordur.
Bir ihtimal düşünüyorum sadece tek ihtimal,
NEWS kullandığımdan dolayı news tarama botları geliyor fakat index almıyor.
Şimdi tam tersi işlem yaptığımda başka newsli siteden tekrar index almayan siteye link verdiğimde spama girdiğini düşündügüm site index almaya devam ediyor.
günlük 500 index almıyorda 20 index alıyor diyelim.
Sıralama konusunda index alsa dahi hiçbir şekilde sıralamaya giremiyor girmiyor.
Şuana kadar açtığım ve spama girip pasife almadığım siteler 2 hafta sonra bir daha hit getirmiyor +
1 ay sonra indexleri googleda dursa dahi hit almıyor.
Özellikle bilerek kaldırmadım içerikleri belki hit gelir diye.
Tabi siteler spama girdikten sonra birbirlerine link vermelerini kaldırıp o şekilde kendi halinde bırakıyorum hepsini
Bu konuda tecrübesi olan arkadaşları yoruma bekliyorum.