hocam dediginiz sekilde otomatik magazadan kripto ile ödeme yapabilecegi bir sistem varmı bilmem ama su sekilde bir öneri sunabilirim size müsteri diger ödeme secenekleri yanında kripto ile ödeme secenegini secer ve sizin usdt btc bnb busd gibi kiripto adresleriniz çıkar bunlardan birine ödeme yapar ve sizde kontrol edersiniz ürünü ozaman teslim edersiniz kripto secenegi ile ödeme yapmak isteyen kullanıcılara bir miktar indirim uygularsınız bu sayede cogu kisi kripto ile ödeme yapar ama ödemeler manuel kontrol edilecegi için 24 saat sonra ürünü teslim edeceginizi belirtirsiniz müsterinin contrat adresi ile size gelen parayı eslestirip dogru kisiye dogru ürünü teslim edersiniz biraz karısık anlatmıs olabilirim ama bu sistem sizin isinizi çözebilir tabi bunun otomatik sekilde olanı varsa bilmiyorum
İlk cümlenizde bahsettiğiniz sistemi gördüm yabancı bir sitede. Ödeme adımına geliyorsun sana adress verıyor veya qr kod, sonrasında ödemeyi yapıyorsun ve onay veriliyor. Onay kısmı otomatik miydi değilmiydi hatırlamıyorum uzun zaman önce denemiştim. Sistemin , sitenin adını unuttum ama