Herkes kendi inancı ve anlayışına göre konuşur bu çok doğal, farklı görüşlerden de tartışma ortamı oluşur, haliyle bu da çok doğaldır. Birileri kıyamet kafirlere kopacakmış, gök ve yer arası her şey Tanrınınmış demiş, benim üzerime bir şey kopmayacak kardeşim, benim olan benimdir kimsenin de değil, işte o kadar. Nasıl Paganizm gibi bir zamanların makbul inanışları şimdilerde " Mitoloji " olarak sayılıyorsa yakın gelecekte de öyle olacağını düşünüyorum bazı inanışlar için. Bu arada Tevrat'ın da binlerce yıldır neredeyse hiç değiştirilmediğini ekleyeyim, neredeyse diyorum çünkü küçük değişimler olmuşsa da satır satır tüm kitabın tamamı değişmiş iması yapılamaz. İncil ise zaten havarilerin yazdığı mektuplar, değişse ne olur değişmese ne olur, takılmaya gerek duymuyorum. Değiştirilen başka kitaplar da var pek kimse konuşmaz. Museviler son dinin kendilerinin dini olduğunu iddia eder, Hristiyanlar ise son dinin kendi inançları olduğunu iddia eder, aynı şekilde Müslümanlar da son dinin kendi dinleri olduğunu iddia ederler, genel olarak bir farklılık yoktur. Benim için Cuma, Cumartesi, Pazar veya diğer günler tıpkısının aynısı, hiçbir güne kutsallık atfetmiyorum, Museviler gibi Tanrının yorulup haftanın bir günü dinlendiğini de düşünmüyorum ki, dünya saatine göre düzenlenmiş yaratılış efsanesi garip geliyor. Bazı inançlardaki gibi Tanrının Cumartesi günü balık tutanları aşağılık maymunlara çevirdiğine de inanmıyorum, bakın artık cumartesi günleri balık tutanlar aşağılık maymuna dönüştürülmüyorlar mesela. Herkes istediğini düşünmekte veya inanmakta özgürdür, kimse karışamaz ve karışmamalı, kendisi gibi inanmıyor diye kafa veya el kol bacak kesmemeli.