Güncellemenize bir güncelleme de benden,
Araç sürmeyi bilmenin parametrelerinden soğukkanlı olmak, yani araç sürmenin genel gerekliliklerini ihmal edecek duygu durumlara girmemektir. Doğal olarak HEYECAN diye küçümsediğiniz şey de bu parametrelerden birisi. Yani henüz araç sürmek için teknik bilginizde olsa total olarak yeterli değilsiniz. Aktif araç kullanan biri olarak sistemi tebrik ediyorum. Ben trafikte karşımda aşırı heyecanlı ve bu durumda hatalar yapan birini istemem. Ya siz x bir yerde y bir durumda tekrar heyecan yapıp gaz yerine frene basarsanız veya fren yerine gaza ? ya da sınavda olduğu gibi yapmamanız gereken bir şey yaparsanız ? Bu olaylar basit gibi görünüyor ama değil. Yapacağınız bir hata benim veya en sevdiğim insanların hayatını son verebilir sizin de dört duvar arasında yaşamanıza sebep olabilir.
( Ben biliyorum basmam demeyin. Zaten kendi ağzınızla bacağınızın ne kadar titrediğini söylediniz. Bırakın psikolojik duygu durumunuzun değişimini bu değişimin fiziksel olarak bir çıktısının da olduğunu söylediniz.)
Öneri : Bu kursların hocaları ek bir ücrete özel ders veriyorlar (Örneğin: yakın zamanda 1 saatliğine 100 TL'ye tanıdığım gitti.) onlara başvurabilirsiniz.)