OkyanusMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sanirim telefon kaydı için yaptınız bu yolculuğu bende ayni, yurtdışı giriş çıkışı için gidiyorum. 22:50 De Sabihadan kalkacak pegasus uçağına binicem, sabaha karşı 04:30 civari geri dönücem istanbula. Saat olarak sorun olmaz diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir zaman aralığı iyi mi?
hocam ben orda 5 6 kişiyle tanıştım tanışmadığım 10 15 civarıda kişi vardı full telefon için gelmiş herkes yada bana öyle denk geldi, o tanıştığımdn birisi sabah 8 e uçuşu vardı bizim 4.35 mi neydi öyle birşey adam sabah 8 e kadar orda takıldı canı da sıkılmış keşke erkene alsaydım dedi valla meydana falan farklı bir noktaya gitmiyceksen kapısında sadece 1 tane kafe var yada geç gittik diye ben öyle gördüm karakolu bile kilitli kapalıydı şahsen en temizi en erken sürede gidip gelmeli bakman ben de o saatleri almıştım tam iyi ki de öyle yapmışım diyorum, giderken alkol veya sigara alma alıcaksan dönüşte kıbrısın duty freesinden 3 lt alkol 3 karton da sigara alıp gelebilirsin fiyatları türkiyeye göre baya ucuz du alıcaksan aklında olsun hiç türkiyeden giderken veya türkiye de ki dönüşteki duty freeden alırım diye düşünme orası hariç türkiye fiyatları pahalı geldi bana