Nickbelirtin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size bunu kim dediyse yalandan ibaret kripto paralar sahte balon. Kandırılmışsınız
İkinizde iyi güldüm hocam.

Bakkalda ki amca bile biliyor kripto nedir ne işe yarar. sadace konuyu alaya aldım. Arkadaş yeni öğrenmiş gibi yazmış da :P
Tamam hocam cahilliğime bağışlayın. Kriptoya yeni adım attım. araştırma yapıyorum bende. Butcoin mi pitcoin mi diye birşey varmış tam bilmiyorum ne olduğunuda iyi para kazanıyorlaRMIŞ.
Hocam sizin adınız çok fazla kripto kategoirisnde geçiyor. Bir göz atın oralara da .. dedi kodu yapıyotlar oaralarda.
hocam bazı konulara denk geliyorum IQ yükseliyor yükseliyor. çok ileri gitmesin diye arada bu tür konulara da bakmak gerekiyor hep ileri gitmesin yani azıcıkta geri gelsin
Sizi tanımam etmem , yaşınızı da bilmem ama bir diğer konunuz ve yorumlarınıza bakarak forumda çok fazla duracağınızı düşünmüyorum. Dikkat çekmek adına çok fazla troll takılıyorsunuz. R10 Facebook'ta yer alan Wolfteam grupları gibi bir yer değil malesef.

İnsanları rahatsız etmekten ve çocukça dalga geçmekten vazgeçin bence. He ille bunu yapacaksanız bunun için uygun tek kategori var.
Tıkla