Merhaba birikmişiniz var mı ?
300 TL paranız ile sorununuz çözülebilir öncelik olarak bir otele gidin apart tarzı ucuz bir yer 100 TL ye kalabileceğiniz ve ordan her gün ise gidin gelin ise gidin gelin aylık 3000 TL civarı tutar ki zaten ev tutmaya kalksanız o kadar paranız net gider aylık maaşınızı alınca 15 gün daha aynı şekil de devam edin içerde paranız olsun ve patronunuza anlatın durumu abi böyle böyle ben otelde kalıyorum içerde 15 gün param var senden para istemiyorum ev tutmam icin bana yardımcı ol 15 günlük içerideki param yetmezse tutmaya,kalanını da çalışır öderim veya kendi cebimden veririm dersiniz bir ev tutarsınız buraya kadar geldiniz varsayalım aynı yerde çalışmaya devam ikinci maaş geldiğinde 15 günlük geleceği için yemeği işte yersin zaten akşamları yiyeceğin paraya 15 günlük paran yeter 3 üncü maaş da toparlamaya başlarsın Allah'ın izniyle polise gitmek çözüm olmayabilir ama yine de ilk başta orayı da deneyebilirsin ekstra olarak buradanda ticaretini dönder 4 üncü maaşı bu şekil de alırsan senden kralı yok tek başına ye iç otur yat
Hz.Alinin bir sözü var
Hayatta tüm acıları tattım ama insanlara muhtaç olmaktan daha acısını görmedim.
Allah yardımcın olsun güzel kardeşim.