professing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fatih hocam sizi ytparadan bilirim. Sizde Yt spam yapıyordunuz diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum acaba

Bu arada mantığı doğru kurmuşsunuz fingerprint olayı kesinlikle doğru bir yöntem. Çoğu kişi bilmiyor bunu.
dogrudur hocam,zamanında çok ekmegini yedik ytnin ama spamın tadı kaçmaya başladıgında bıraktım yıllardır yt ile ugraşmıyorum ama adsense hesapları için olsun,farklı konular için olsun hergün ortalama 50-60 farklı gmail adresine girip çıkıyorum.konudaki gibi bi sorun yaşamadım çok şükür.gerekli önlemler alındıgı halde oluyorsa bu olay,sanki kanalların satıcısında/açılışındada sorun olabilir.ytden kalma 7-8 yıllık gmaillarda var benim hala kullandıgım,yakın zamanda aldıgım maillarda var.yıllardır girmedigim hesaplarda ilk girmeye çalıştıgımda sms onayı istedi,hatda onay yaptıgım halde girmedi bazı hesaplara.eskiden kalma tecrübelerime dayanarak bunda sorun olmadıgını anlayıp,10 gün sonra tekrar denerim dedim.hiçbişey yapmadıgım halde,10 gün sonra aynı bilgisayardan aynı hesaba girmek istedigimde bukez onay filan istemedi.eskidende böyleydi bu,girmek istedigimde sms onayı isteyen hesabı kenara bırakıp 10 gün sonra kullanırdım ve bukez sorun çıkarmazdı.