Arkadaşlar hepinize selamlar.
Öncelikle neden botun var üretmiyorsun diye soranlar için ufak bir açıklama yapmak isterim. Açıyorum fakat alıcı botu açarken pc ve telefonumu kullanamıyorum bot için bir pc ve ayıryetten telefonum olmadığı için tam zamanlı yapamıyorum. Sadece test etmek ve günde kaç tane açıyor ne kadarı patlıyor onu ölçmek için tam bir gün çalıştırdım.
24 Saat sonuçları
100 adet gmail hesabı bot tarafından açıldı.
Açılan hesaplarda açılır açılmaz herhangi bir işlem yapıldıysa (sosyal medya hesap açma vs) hesap patlamadı.
Açılan hesaplarda herhangi bir işlem yapılmayan hesaplarda %30 oranında onaya düşme oldu
Botumuz bildiğiniz üzere BAS (BrowserAutomationStudio) üzerinden yapıldı.
Botu kullanmak için gerekenler:
1 Adet android usb internet paylaşımı olan bir telefon
1 Adet aylık üyeliği 20$ dolar 3 aylığı 40$ olan bir yazlım BAS ile uyumlu
Tabiki bir tane bilgisayar
Yaptığımız bot geliştirmeye açık bir bot aldıktan sonra size attığım kısmı bozmadan kopyalayıp kendiniz oynama yaparak daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.
Botumuz şuan error ağırlıklı olarak çalışıyor fakat dediğim gibi sonuç alıyorsunu. Yani şunu demek isitiyorum bazen 15 tane error alıyosunuz 4 tane ard arda açıyor bazen 1 error alıyorusunuz 5 hesap açıyor.
Tüm ayrıntıları ile yazıyorum ki kafanızda soru işareti yada aldıktan sonra ya bak çok hata veriyor demeyin diye.
Testler TürkTelekom hattın 4.5G modu konum olarak Kayseride yapılmıştır.
Başka lokasyonlarda başka hatlarda daha da verim alabilir yada hiç alamabilirsiniz.
Hepinize iyi alışverişler.
BOT ücreti 5.000TL dir. Hesaplaması uygun şekilde yapılmıştır.