REFERANSLARIM

AKDAG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 aydan uzun bir süredir Özgür'den hizmet alıyorum 5-6 hesabımız için hizmet aldığım da oldu.

Özellikle profesyonel tutumu ve işe karşı gösterdiği ilgiden dolayı uzun süre onunla çalışmayı düşünüyoruz.

Eline yüreğine sağlık Özgür hocam
VckMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paket 3 alındı dönüşler güzel arkadaş ilgili teşekkür ederiz 🙂
Qwspo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 aydır çalışıyoruz geri dönüşler çok güzel diğer aylarda devam edeceğiz gibi görünüyor
ArtCrea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özgür hocamdan şimdilik 2 hesap için hizmet alıyorum gayet memnunum ilgili ve özenli çalışıyor. Tavsiye ederim.
zerezek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 hesap icin anlasildi gayet ilgili bir arkadasa benziyor , 1 ay sonunda tekrar bilgi veririm
JMoriarty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özgür hocama teşekkür ediyorum. Kendisi sağ olsun ilgili şekilde çalışma yaptı ve geri dönüşler güzel oldu. Tavsiye ederim 😊
Bege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özgür hocama teşekkür ediyorum. Kendisi ile 1 ay çalıştık gayet güzel geri dönüşler oldu. 2. Ay çalışmak için tekrardan anlaştık 😊
vocaldeep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendileri ile 3. Paket üzerinden anlaşma sağladım. henüz 4 gün olmasına rağmen 600 takipçi gibi bir takipçi artışım oldu. Tabiki burada takipçilerin kalitesi çok önemli kendi belirlediğim alandan takipçiler olduğu için geri dönüşler şuan için tatmin edici. Kendileri de ticareti ve ilgisi çok iyi bir arkadaşımız tavsiye ediyorum.

TİCARİ KONUMUZ İÇİN TIKLA

Kampanya Fiyatlandırma

Paket1-150₺
Paket2-200₺
Paket3-250₺
Paket4-350₺