Övmek gibi olmasın iyiyim bu konularda.
Güçlü iletişim, etkileyici ses tonu. Ağırbaşlı ama ortamına göre bi o kadar da şekil değiştirebilen. Hiç bir konuda Fransız kalmayan ve o kadar da kültürel popüler zamanı takip eden. Arada bir ufak süprizler yapıp buluştuğunuz yer mekan ve zamanın onun için değerli kılan anılar biriktirin. Gün içerisinde sesini özledim aramam lazım. Yaz gönder. Bunu her gün yap uygun oldukça. Arkadaşlar ilgi
tüm mevzu bu. İlgi, alaka ve kesinlikle ağzınız laf yapmalıdır. Görüştüğünüz saf saf yanında oturmayın devam açacağınız konu ve anınız olsun. Erkekliğinizi hissettirin. Her zaman siz ikiniz buluşmayın. Arkadaş çevreniz varsa sokun kızlı erkekli. Çok basit ya gerçekten anlatsam sığmaz buralara. Çok rahat çok profesyonelim bu konuda 😂 keza anlatamadığım çok şey var. Bir gün oturursak anlatırım. Hafif tatlı sözler göndereceksin ağzını burnunu sevdiğim kadın veya işte göz göze geldiğin zaman tam bişey anlatırken susacaksın o sana diyecek ne oldu konuşsana gözlerim gözlerine değdiği zaman kelimelerim köşeye çekiliyor o anı yaşamak istiyorum şuan sal beni de

ve ya işte sen çok güzel bir detaysın kusursuzca seviyorum seni gibi gibi vs yani çok kolay arkadaşlar ben anlamıyorum neden bu kadar zorlanıyorsunuz. Arabada giderken aç oynak şarkı oyna arabada elini kaldır oynamasını sağla gerçekten çok basit yani. İlgi alaka kadını güldür. Kadınlığını hissettireceksin. Bazen kız hayır bu oje olmamış de gratise sok mesela vizon rengi oje al. Bunu sür benim içinde. Yani bir sevgiliden çok arkadaş gibi davranın. Dozunu ayarlayın. Çok konuştum valla daha yazamıycam parmağım yoruldu😂