Hayır teşekkür ederim ilginiz alakanız için. zaten hali hazırda sürekli forumdaşlarımız ile olan ticaretlerinde sorun çıkartıp banlanan birisi ve forum kültürümüze uygun olmayan geçmişe sahip bir şahıs. Bu konu yüzünden geçen gün de banlandı. Ki profil geçmişide ortadadır.
Forumumuz güvenilirliği sebebiyle yıllardır yapmış olduğum yüzlerce ticaret mevcut. Sadece onlarcası trade ile gösterilmiş durumda. Ben forumda yöneticilerden üyelere kadar sürekli hizmet/ürün satıcı arkadaşlardan sürekli birşeyler satın almaktayım. Satış konum neredeyse sıfır.
Şahıs tüm süreçleri hizmetin başındann itibaren Adan Zye tamamenn bilmektedir. Daha sonra BEN VARIM RAHAAT OL ABİİİ 7/24 ara beni diyerek bir ödeme yaptım. Daha sonra teşbihte hata olmaz, Çakallık yapıp benim bilgisizliğimden yararlanmaya kalktığında bunu yıllarca forumumuzda olan hosting firma sahibi yönetici ve üye forumdaşlarımıza sorduğumda bana bunun tamamen çakallık olduğunu ilettiler. Yazılan mesajları şahısa ilettiğimde beni tokatlayamayacağını daha fazla para koparamayacağını anladığında bu tür bir cambazlığa girdiğini görmekteyiz.
İlgili arkadaş 19 20 yaşlarında olabilir ama bizleri de kendisi gibi çocuk görmeye hakkı yoktur.
Talebim baştanda belirttiğim gibi iadenin yapılması, akabinde başka hiç bir forumdaşımıza daha zarar vermemesi için forumdan uzaklaştırılmasını talep etmekteyim. İlginiz alakanız için teşekkürler.
Sevgilerimle..
Çakallık ve ************** en çok size yakışır. 1-2 saat ulaşamadığınız için ailemi rahatsiz ettiğinizi arkadaşlarıma anlattığımda çok büyük karaktersizlik olduğunu söylediler.
@OnukBilisim; Yemeksepeti bildirimi:
To whom it may concern,
Our client, Yemek Sepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda Lojistik A.Ş. ("Yemeksepeti"), is the rightful owner of Yemeksepeti trademark which is a very well-known trademark as the company having created, used, promoted and registered the relevant trademark before Turkish Patent and Trademark Office (TURKPATENT or the Office).
As can be understood from the aforementioned trademark registration; the clients trademark has long been protected in Turkey. As a matter of fact; the clients trademark has acquired a well-deserved reputation in its sectors and its trademarks have acquired WELL-KNOWN STATUS.
Our client, showing every effort to protect their trademark rights, regularly tracks the unfair use of its trademark and takes the necessary legal actions against the such use which can harm its trademarks.
In this regard, it has determined that the accounts and/or coupons are sold for usage of the client's coupons on the ''kuponhesap.com" website. Despite detailed research conducted by Yemeksepeti, no connection or agreement between the client company and your party has been found. The Client establishes legal contractual relations with third parties in order to use coupons on their accounts by the users, and to inform them in accordance with the law. In this case, the operator of the kuponhesap.com website has been defrauding the client and acquiring unlawful profits by selling fake accounts and/or coupons. Your acts constitute the crime of aggravated fraud in Article 158 of the Turkish Penal Code. In addition, while this situation causes unfair competition for the client, it is also an action that may negatively affect the cooperation between the client and the third parties.
For the reasons explained herein above; reserving all rights vested in the client company, we hereby request you to stop to sell the accounts and/or coupons immediately.
Respectfully,
Yemeksepeti Legal Department
Naci Mustafa Sayan
Avukat / Legal Counsel